آموزش آشپزی / طرز تهیه رشته پلو با انار مخصوص شب یلدا
چهارشنبه 7 آذر 1403 - 08:32:40
|
|
کرمان رصد - به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ قاتی پلوها انواع مختلف دارند و غذای محبوب بسیاری از خانوادهها محسوب میشوند. به ویژه آنکه با میوههای فصل مانند انار درست شوند. یکی از این غذاهای خوشمزه رشته پلو با انار است. بیشتر بخوانید: آموزش آشپزی / طرز تهیه گردو پلو با مرغ برنج: 3 پیمانه دانه انار: یکونیم پیمانه کشمش پلویی: نصف پیمانه رشته پلویی: نصف پیمانه خلال پسته: به میزان لازم نمک، فلفل و زعفران: به میزان لازم گشنیز تازه خرد شده: به میزان لازم روش تهیه: 1: در ابتدا برنج را که از قبل خیس کردهاید روی شعله بجوشانید. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان تا حدی که مغز برنج تاحدی پخته و نرم شود. در اواخر پخت رشته را به آن افزوده و بعد از چند دقیقه آن را آبکش کنید. 2: در این حین کشمش را که از قبل مقداری در آب مانده و به اصطلاح خیس خورده، به همراه خلال پسته داخل تابه ریخته و کمی تفت دهید. بعد به آن مقداری زعفران فلفل بیفزایید و شعله را خاموش کنید. 3: حالا مخلوط برنج و رشته را در چند مرحله داخل قابلمه مورد نظر بریزید. لابهلای برنج و رشته نیز دانه انار و ترکیب کشمش و خلال پسته بریزید. بعد بگذارید تا پلو دم بکشد. 4: در انتها که برنج دم کشید، بر روی آنها مقداری گشنیز تازه خرد بریزید و اجازه دهید تا پلو دقایقی دیگر روی شعله بماند تا عطر و طعم گشنیز به خورد برنج برود. نکته: این برنج را میتونید با فیله مرغ سرخ شده یا گوشت قلقلی یا گوشت پخته ریش ریش شده هم پخته و سرو کنید. منبع: همشهری انتهای پیام/ کد خبر: 1250528 برچسبها آموزش آشپزی
http://www.kerman-online.ir/fa/News/678101/آموزش-آشپزی---طرز-تهیه-رشته-پلو-با-انار-مخصوص-شب-یلدا
|