کرمان رصد
آموزش آشپزی / طرز تیه رشته پلو با انار مخصوص شب یلدا
چهارشنبه 7 آذر 1403 - 07:44:55
کرمان رصد - به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ قاتی پلوها انواع مختلف دارند و غذای محبوب بسیاری از خانواده‌ها محسوب می‌شوند. به ویژه آنکه با میوه‌های فصل مانند انار درست شوند. یکی از این غذاهای خوشمزه رشته پلو با انار است.
بیشتر بخوانید: آموزش آشپزی / طرز تهیه گردو پلو با مرغ
برنج: 3 پیمانه
دانه انار: یک‌ونیم پیمانه
کشمش پلویی: نصف پیمانه
رشته پلویی: نصف پیمانه
خلال پسته: به میزان لازم
نمک، فلفل و زعفران: به میزان لازم
گشنیز تازه خرد شده: به میزان لازم
روش تهیه:
1: در ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده‌اید روی شعله بجوشانید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
تا حدی که مغز برنج تاحدی پخته و نرم شود. در اواخر پخت رشته را به آن افزوده و بعد از چند دقیقه آن را آبکش کنید.
2: در این حین کشمش را که از قبل مقداری در آب مانده و به اصطلاح خیس خورده، به همراه خلال پسته داخل تابه ریخته و کمی تفت دهید. بعد به آن مقداری زعفران فلفل بیفزایید و شعله را خاموش کنید.
3: حالا مخلوط برنج و رشته را در چند مرحله داخل قابلمه مورد نظر بریزید. لابه‌لای برنج و رشته نیز دانه انار و ترکیب کشمش و خلال پسته بریزید. بعد بگذارید تا پلو دم بکشد.
4: در انتها که برنج دم کشید، بر روی آنها مقداری گشنیز تازه خرد بریزید و اجازه دهید تا پلو دقایقی دیگر روی شعله بماند تا عطر و طعم گشنیز به خورد برنج برود.
نکته:
این برنج را می‌تونید با فیله مرغ سرخ شده یا گوشت قلقلی یا گوشت پخته ریش ریش شده هم پخته و سرو کنید.
منبع: همشهری
انتهای پیام/
کد خبر: 1250528 برچسب‌ها آموزش آشپزی

http://www.kerman-online.ir/fa/News/678099/آموزش-آشپزی---طرز-تیه-رشته-پلو-با-انار-مخصوص-شب-یلدا
بستن   چاپ