کرمان رصد
آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه مسقطی انار ویژه شب یلدا
سه شنبه 6 آذر 1403 - 07:28:36
کرمان رصد - به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ مسقطی انار طعمی ترش و شیرین دارد و یک دسر خوش‌طعم و خوشرنگ برای این فصل محسوب می‌شود.
بیشتر بخوانید: آموزش آشپزی / طرز تهیه فرنی کدو حلوایی
آماده‌سازی: 3 ساعت
تعداد: 10 نفر
مواد لازم:
نشاسته: یک لیوان
آب انار: 6 لیوان
گلاب: نصف لیوان
شکر: 2 لیوان
کره: 100 گرم
روش تهیه مسقطی انار: 1- آب انار و نشاسته را در ظرفی ریخته و ترکیب کنید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
ظرف را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب انار به جوش بیاید.
2- شکر را به آب انار اضافه کنید. تا زمانی‌که محلول غلیظ نشده شعله را خاموش نکنید و هم‌زدن را ادامه دهید.
3- گلاب و کره را به مسقطی اضافه کرده و همه را با هم ترکیب کنید. اجازه دهید مسقطی کمی خنک شود.
4- قالب مورد نظر را چرب کنید، مسقطی را داخل آن بریزید و 3 ساعت در یخچال بگذارید. سپس به شکل دلخواه آن را برش بزنید.
نکته: برای تزئین مسقطی از پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کنید.

کرمان رصد

منبع: روزنامه همشهری
انتهای پیام/
کد خبر: 1250346 برچسب‌ها آموزش شیرینی پزی

http://www.kerman-online.ir/fa/News/677804/آموزش-شیرینی‌پزی---طرز-تهیه-مسقطی-انار-ویژه-شب-یلدا
بستن   چاپ