کرمان رصد
طرز تهیه ترشی لیته مخلوط با طعمی جدید / ترشی لیته مخلوط را با این روش درست کنید
دوشنبه 28 آبان 1403 - 23:45:38
کرمان رصد - به گزارش شمانیوز :ترشی لیته مخلوط یکی از ترشی‌های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیبی از سبزیجات مختلف تهیه می‌شود. ترشی لیته مخلوط به دلیل استفاده از انواع سبزیجات رنگارنگ و طعم‌دار، طعمی بسیار متنوع و دلپذیر دارد که آن را به یکی از چاشنی‌های محبوب سفره‌های ایرانی تبدیل کرده است. تهیه ترشی لیته مخلوط نسبتاً ساده است و با کمی حوصله و رعایت نکات بهداشتی، می‌توانید این ترشی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.
ترشی لیته مخلوط اگر به درستی تهیه و نگهداری شود، ماندگاری بالایی دارد و می‌تواند برای مدت طولانی در یخچال نگهداری شود. ترشی لیته مخلوط به دلیل طعم ترش و تند خود، با انواع غذاها از جمله کباب، کوکو و سالاد بسیار سازگار است و می‌تواند به عنوان چاشنی و تزئین غذا استفاده شود.
مواد لازم
بادمجان قلمی1 کیلوگرم
گوجه فرنگی5 عدد درشت
آب انار1 لیوان فرانسوی دسته‌دار
آبغوره2/3 لیوان فرانسوی دسته‌دار
پیاز رنده شده2 قاشق غذاخوری
نعناع خشک و گلپر1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
در اولین گام از تهیه ترشی لیته مخلوط شمالی، باید بادمجان‌ها را بشویید و کبابی کنید. می‌توانید پوست بادمجان‌ها را بگیرید یا با پوست آنها را خرد و ساطوری کنید. سپس در یک قابلمه، آبغوره و آب انار را بریزید و بادمجان‌ها را در آن بپزید تا طعم بگیرند. بادمجان‌ها را کنار بگذارید.
در این مرحله، پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید و آنها را ساطوری خرد کنید. سپس آنها را به مخلوط بادمجان و آبغوره اضافه کنید. پیاز رنده شده را به همراه سبزی‌های ترشی شامل نعناع خشک و گلپر را اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت دلخواه، کمی آبلغوره یا آب انار و نمک به مواد بیفزایید. ترشی لیته شمالی را در ظروف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/675073/طرز-تهیه-ترشی-لیته-مخلوط-با-طعمی-جدید---ترشی-لیته-مخلوط-را-با-این-روش-درست-کنید
بستن   چاپ