کرمان رصد - اسفناج پلو با رب انار یک غذای لذیذ و خوشعطر ایرانی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. برخی این غذا را با مرغ و برخی با گوشت چرخ کرده تهیه میکنند. اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این غذا غافل نشوید. ما امروز در این بخش از طرز تهیه اسفناج پلو با رب انار و گوشت قلقلی را به شما آموزش خواهیم داد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مواد لازم جهت تهیه اسفناج پلو با رب انار مواد لازم جهت تهیه اسفناج پلو با رب انار به شرح زیر است:
برنج | 3 پیمانه |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
اسفناج تازه | 500 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2-3 حبه |
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار دلخواه |
روغن مایع یا کره | به مقدار لازم |
مراحل تهیه اسفناج پلو با رب انارمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این غذا 35-45 دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای 2-3 نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این غذای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.مرحله اول: آماده سازی پیاز پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
با کمک رنده ریز آن را رنده کنید. برای بالاتر رفتن سرعت کار میتوانید با کمک میکسر یا خرد کن پیاز را پوره کنید.
گرفتن آب پیاز موجب منسجم شدن کوفتههای شما در زمان پخت میشوند.
40% 39900 تومان 23940 تومان
40% 15000 تومان 9000 تومان
40% 40000 تومان 24000 تومان
40% 45000 تومان 27000 تومان
40% 7000 تومان 4200 تومان
22% 67705 تومان 52809.9 تومان
مرحله دوم: افزودن گوشت و ادویهها گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را به پیازهای درون کاسه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم ورز دهید تا ترکیب گوشتی شما بافتی یکدست و یکنواخت به خود گیرد.
از مواد به اندازه یک فندق بر دارید و در دست آن را گرد کنید. همه مواد گوشتی را به همین ترتیب شکل دهید و درون ظرف مناسبی گذارید.
روی گوشتهای قلقلی را با پلاستیک بپوشانید و آنها را برای 15-20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
این کار موجب بهتر شکل گرفتن قلقلی هایتان میشود.
مرحله سوم: سرخ کردن گوشت قلقلی تابه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری کره یا روغن درون تابه بریزید.
تابه را روی حرارت متوسط گذارید و زمان دهید تا روغن به خوبی گرم شود.
گوشتهای قلقلی را درون تابه بریزید و با حرارت متوسط آنها را تفت دهید تا طلایی و سرخ شوند.
پس از سرخ شدن گوشتها حرارت را خاموش کنید و گوشتهای قلقلی را از تابه خارج کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیاز پلو اردبیلی با گوشت چرخ کرده
مرحله چهارم: آمادهسازی اسفناج ابتدا اسفناجها را خوب بشویید تا خاک و گرد و غبار روی آنها از بین برود. سپس اجازه دهید خشک شوند و بعد آنها را به صورت درشت خرد کنید.
میتوانید از مقدار کمی آب لیموترش تازه برای حفظ رنگ اسفناج استفاده کنید.
اسفناجهای خرد شده را در همان تابهای که گوشتهای قلقلی را تهیه کردید بریزید.
تابه را روی حرارت گذارید و اسفناجها را با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
این مرحله به نرم شدن اسفناج کمک میکند و طعم آن را تقویت میکند.
مرحله پنجم: افزودن سیر و رب انار سیرها را بشوید و پوست بگیرید. آنها را با کمک سیر له کن پوره یا له کنید.
پوره سیر را به اسفناجهای خرد شده درون تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
اضافه کردن سیر رنده شده در این مرحله به خوشعطر شدن غذا کمک میکند. حتماً سیر را با حرارت ملایم تفت دهید تا طعم ملایمی پیدا کند.
رب انار را در کمی آب گرم حل کنید تا طعم و بافت بهتری پیدا کند.
اگر رب انار شما ترش است، میتوانید مقدار کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعمی متعادلتر ایجاد شود.
رب انار را به ترکیب درون تابه اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انگور پلو
مرحله ششم: آماده سازی برنج برنج را از قبل بشویید و به مدت نیم ساعت در آب و نمک خیس کنید.
سپس آن را آبکش کنید و با مقداری نمک، روغن و آب نیم پز کنید.
مرحله هفتم: مخلوط کردن همه مواد ته قابلمهای که قصد طبخ غذا را در آن دارید کمی روغن بریزید.
با مقداری نان یا سیب زمینی ته دیگ دلخواهتان را در ته قابلمه گذارید.
سپس لایهای برنج روی ته دیگ بریزید.
لایه بعد مقداری از ترکیب اسفناج و گوشتهای قلقلی سرخ شده روی آن بریزید و این کار را تا پایان یافتن مواد ادامه دهید.
روی لایه آخر از مقدار کمی زعفران دمکرده برای عطر بهتر برنج بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کدو حلوایی پلو
مرحله هشتم: پخت غذا درب قابلمه را ببندید و 30-40 دقیقه زمان دهید تا با حرارت کم اسفناج پلو جذاب شما بپزد.
پس از پخت غذا را در ظرف سرو بریزید، با مقداری پیاز داغ به دلخواه تزیین کنید و با سالاد یا ماست میل کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این غذای متفاوت و مقوی را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در تهیه این غذای سنتی و اصیل از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب بهتر شدن طعم آن میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/666921/طرز-تهیه-اسفناج-پلو-با-رب-انار؛-یک-غذای-خوشعطر-ایرانی