کرمان رصد - صالحی امیری: عزم دولت بر توسعه گردشگری دریایی است
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی از فعال بودن 800 طرح گردشگری، میراثفرهنگی و صنایعدستی در استان کرمان خبر داد و گفت: سه شنبه (امروز) از 10 طرح گردشگری، میراثفرهنگی و صنایعدستی فعال در منطقه شهداد دیدن خواهم کرد.
بهگزارش خبرگزاری صدا و سیما، صالحی امیری شامگاه دوشنبه هفتم آبان در حاشیه سفر به کرمان انگیزه خود را از این سفر بازدید از برخی طرحهای گردشگری دانست و اظهار کرد: مسائل و مشکلات گردشگری و طرحهای این حوزه در منطقه شهداد بررسی خواهد شد و سپس عازم چابهار میشوم.
امیری بیان کرد: در کرمان همچنان ظرفیتهای ناشناخته زیادی وجود دارد که باید روی آنها تمرکز کرد.
صالحیامیری ادامه داد: استان کرمان هم در حوزه گردشگری سرآمد است و هم در حوزه میراث، تاریخ و تبار بسیار طولانی دارد و همچنین یکی از کانونهای اصلی صنایعدستی کشور است و سفر مستقلی به استان کرمان در آینده نزدیک خواهیم داشت.
وی تاکید کرد: مسیر حرکت گردشگران باید به نحوی تعریف شود که کرمان جزو پنج هدف اول گردشگری کشور باشد و این کار حتما شدنی است.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اظهار کرد: استان کرمان از لحاظ توسعه قبل از انقلاب در رده نوزدهم قرار داشت، اما اکنون جزو پنج استان توسعه یافته کشورست و البته هنوز این مردم سخت کوش و با فضیلت شایسته بهترینها هستند که با اراده دولت و با عزمی که در مدیریت استان است، در آینده شاهد تحولات بیشتری در این خطه خواهیم بود.
صالحی امیری گفت: جیرفت یکی از نقطههای کانونی تمدن ایران است اگر نظریه بومشناسی که اکنون برخی از مردم شناسان معتقدند، به اثبات برسد، اتفاق بزرگی در ایران و جهان شکل میگیرد و نظر فعلی دال بر این است که زیستگاه اولیه انسان در بینالنهرین بوده ولی اگر نظریه شناسی جیرفت اثبات شود، قطعا تحول بزرگ تاریخی اتفاق میافتد.
طبق اعلام صالحیامیری، همایش بینالمللی تمدن جیرفت با حضور باستانشناسان ایران و دنیا و مخصوصاً از یونسکو برگزار میشود تا بار دیگر ظرفیت این جغرافیا برای ایرانیان و جهانیان شناخته شود و جیرفت به عنوان نگین درخشانی در جهان است.
صالحیامیری با یادآوری اولین سفر خود به عنوان وزیر میراثفرهنگی به استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: تغییرات محسوسی در سیستان و بلوچستان شکل گرفته که شایسته قدرشناسی است و باید به چابهار توجه ویژه شود.
وی توسعه حوزه صنعت، تجارت گردشگری و در مجموع توسعه سواحل را جزو سیاستهای قطعی دولت دانست و گفت: از خرمشهر تا چابهار و در خزر از عاشوراده تا انزلی فضایی داریم که میتواند قطب گردشگری دریایی ما باشد که نیازمند نگاه ویژه است. برای اینکه توسعه گردشگری دریایی داشته باشیم باید در ساحل تاسیسات کافی ایجاد کنیم تا بتوانیم گردشگر را جذب کنیم.
وی ادامه داد: در دنیا از این ظرفیت بهرهبرداری خیلی زیادی انجام میشود، اما در ایران متاسفانه توجه جدی نشده یا سرمایهگذاری نکردهایم که اخیراً جلساتی را با مسئولان ذیربط در این حوزه داشتیم و رئیس جمهور هم نماینده مستقلی را برای حوزه دریایی انتخاب کرد و فکر میکنم با مجموعه ارادهای که در نظام شکل گرفته، در آینده نه چندان دور شاهد یک تحول بزرگ در حوزه دریایی خواهیم بود.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/666301/صالحی-امیری--عزم-دولت-بر-توسعه-گردشگری-دریایی-است