کرمان رصد
ابداع روش تصویربرداری جدید در تشخیص سرطان سینه
دوشنبه 7 آبان 1403 - 21:42:11
کرمان رصد - ابداع روش تصویربرداری جدید در تشخیص سرطان سینه
محققان روش تصویربرداری جدیدی را توسعه داده‌اند که با تشخیص دقیق حاشیه تومور‌های سرطان سینه قبل و هنگام جراحی به حفظ بافت سالم بیشتری کمک کند.

کرمان رصد

به گزارش ، پژوهشگران چینی در این تصویربرداری یک نشانگر زیستی را هدف قرار دادند که اغلب بر روی سطوح تومور بیش از حد بیان می‌شود و حاشیه‌های تومور را برای جراحی حفظ سینه (BCS) تشخیص می‌دهد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به گفته متخصصان این گروه تحقیقاتی، ارزیابی‌های حاشیه‌ای می‌تواند در جراحی برای ارائه شناسایی واقعی، دقیق و مؤثر بافت‌های حاشیه مثبت برای به حداقل رساندن نرخ عمل مجدد در عمل بالینی موثر باشد. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، در سال 2022، حدود 2٫3 میلیون زن در سراسر جهان به سرطان سینه مبتلا شدند.
سرطان سینه به نوعی سرطان گفته می‌شود که از بافت پستان آغاز می‌شود. نشانه‌های این سرطان شامل توده در پستان، تغییر در شکل ظاهری، فرورفتگی‌های کوچک پوستی، خروج مایع از نوک سینه، نوک فرورفته یا پوست قرمز و خشک (پوسته‌پوسته) پستان است. در بیماران دچار گسترش یا متاستاز، درد‌های استخوانی، تورم و بزرگی گره‌های لنفاوی، تنگی نفس یا زردی (یرقان) هم ممکن است دیده شود.
عوامل خطرساز برای ابتلا به سرطان سینه شامل چاقی، فعالیت بدنی نداشتن، دیر بچه‌دار شدن یا باردار نشدن، سابقه قبلی و خانوادگی سرطان سینه است.
سرطان سینه هرچه زودتر تشخیص داده شود، درمان راحت‌تری خواهد داشت.
روش‌های درمان سرطان پستان بسیار گوناگون و به دو گروه بزرگ درمان‌های جراحی و غیر جراحی تقسیم می‌شوند.
یکی از روش‌های ارزیابی حین عمل که توجه را به خود جلب می‌کند، استفاده از تصویربرداری فلورسانس به دلیل سرعت تولید تصاویر در زمان واقعی، هزینه کم و سهولت استفاده است.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/666233/ابداع-روش-تصویربرداری-جدید-در-تشخیص-سرطان-سینه
بستن   چاپ