کرمان رصد
برای پاییز یک ترشی جدید درست کن / طرز تهیه ترشی رب انار با طعمی خاص
يکشنبه 6 آبان 1403 - 17:33:36
کرمان رصد - به گزارش شمانیوز :ترشی رب انار یکی از چاشنی‌های خوشمزه و محبوب در آشپزی ایرانی است که طعمی ملس و دلپذیر دارد. ترشی رب انار معمولاً از ترکیب رب انار، سرکه، نمک و ادویه‌جات تهیه می‌شود و به غذاها عطر و طعم خاصی می‌بخشد. ترشی رب انار به عنوان یک همراه عالی برای کباب‌ها، سالادها و غذاهای مختلف سرو می‌شود و به افزایش اشتها کمک می‌کند.
علاوه بر طعم لذیذ، این ترشی رب انار خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی نیز دارد که به سلامت بدن کمک می‌کند.
مواد لازم
بادمجان کباب شدهیک عدد
هویج متوسط  2 عدد
گل‌کلم300 گرم
سیب‌ ترش 200 گرم
فلفل سبز تندیک عدد
کرفسیک ساقه
گردوی چرخ شده100 گرم
جوز هندی یک قاشق چایخوری
نمکیک قاشق چایخوری
 رب انار ترشیک تا یک و نیم پیمانه
طرز تهیه
بادمجان را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. 
هویج ، گل کلم ، سیب ترش ، فلفل سبز تند و کرفس را در خرد کن بریزید و ریز خرد کنید. 
سبزیجات ، بادنجان ، گردو ، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید. 
رب انار را اضافه کرده هم بزنید. 
در شیشه در بسته به مدت 10 روز در یخچال نگه دارید و سپس میل نمایید.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/665804/برای-پاییز-یک-ترشی-جدید-درست-کن---طرز-تهیه-ترشی-رب-انار-با-طعمی-خاص
بستن   چاپ