کرمان رصد - به گزارش شمانیوز :ترشی رب انار یکی از چاشنیهای خوشمزه و محبوب در آشپزی ایرانی است که طعمی ملس و دلپذیر دارد. ترشی رب انار معمولاً از ترکیب رب انار، سرکه، نمک و ادویهجات تهیه میشود و به غذاها عطر و طعم خاصی میبخشد. ترشی رب انار به عنوان یک همراه عالی برای کبابها، سالادها و غذاهای مختلف سرو میشود و به افزایش اشتها کمک میکند.
علاوه بر طعم لذیذ، این ترشی رب انار خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی نیز دارد که به سلامت بدن کمک میکند.
مواد لازم
بادمجان کباب شده | یک عدد |
هویج متوسط | 2 عدد |
گلکلم | 300 گرم |
سیب ترش | 200 گرم |
فلفل سبز تند | یک عدد |
کرفس | یک ساقه |
گردوی چرخ شده | 100 گرم |
جوز هندی | یک قاشق چایخوری |
نمک | یک قاشق چایخوری |
رب انار ترش | یک تا یک و نیم پیمانه |
طرز تهیه
بادمجان را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
هویج ، گل کلم ، سیب ترش ، فلفل سبز تند و کرفس را در خرد کن بریزید و ریز خرد کنید.
سبزیجات ، بادنجان ، گردو ، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید.
رب انار را اضافه کرده هم بزنید.
در شیشه در بسته به مدت 10 روز در یخچال نگه دارید و سپس میل نمایید.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/665804/برای-پاییز-یک-ترشی-جدید-درست-کن---طرز-تهیه-ترشی-رب-انار-با-طعمی-خاص