کرمان رصد - پنیرها، دنیایی گسترده و متنوع از طعمها و بافتها را به دنیای آشپزی هدیه میدهند. هر نوع پنیر، داستان خاص خود را دارد و بر اساس فرآیند تولید، نوع شیر، مدت زمان رسیدن و دیگر عوامل، طعم و بافت منحصر به فردی پیدا میکند. در این مطلب، به برخی از مهمترین تفاوتهای پنیرها و نحوه استفاده از آنها میپردازیم.
با ما همراه باشید.
تاریخچه پنیر و انواع آن تاریخچه پنیر به هزاران سال پیش بازمیگردد. گفته میشود که پنیر اولین بار در خاورمیانه کشف شد و از آن زمان به یکی از اصلیترین محصولات لبنی در سراسر جهان تبدیل شده است. با گذر زمان، انواع مختلفی از پنیر تولید شدند که هر یک با توجه به منطقه جغرافیایی و روشهای تولید متفاوت، طعمها و بافتهای گوناگونی به خود گرفتند.
پنیرها از نظر مدت زمان رسیدن به دو دسته کلی تقسیم میشوند: پنیرهای تازه و پنیرهای کهنه. پنیرهای تازه معمولاً نرم هستند و طعم ملایمی دارند، مانند پنیر فتا و پنیر ریکوتا. از سوی دیگر، پنیرهای کهنه معمولاً سفتتر هستند و طعم تندتری دارند، مانند پنیر پارمسان و پنیر چدار.
از نظر نحوه تولید نیز پنیرها به 2 دسته متفاوت پنیر پروسس (پنیر فرآوریشده) و پنیر طبیعی تقسیم میشوند. پنیرهای پروسس طی فرآیندی در کارخانهها در مدت زمان بسیار کوتاهی تولید میشوند؛ پنیرهای طبیعی طی مدت زمان مشخص چند ماهه در محلی مخصوص تولید پنیرهای طبیعی تولید میشوند.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/664262/تفاوت-پنیرها-با-یکدیگر-در-طعم-و-طرز-استفاده