کرمان رصد
طرز تهیه زیتون پرورده به روش اصیل گیلانی / خوشمزه ترین نوعش رو خودت درست کن
چهارشنبه 18 مهر 1403 - 19:33:47
کرمان رصد -

کرمان رصد

شایانیوز- گیلانی ها در آشپزی بسیار ماهر و مشهور هستن؛ انواع غذاها، شیرینی ها، ترشی ها، دسرها و… رو با تبحر کامل و مزه عالی درست می کنن.
از خوشمزه ترین غذاهای گیلانی میشه به خورش انار بیج، خورش قورمه سبزی گیلانی، خورش آلو مسما، ترش واش، کوفته انار و… اشاره کرد.
یکی دیگه از خوراکی های خوشمزه گیلانی زیتون پرورده هست که معمولا همراه غذا خورده میشه. این پیش غذای عالی رو میشه به راحتی توی خونه درست کرد و از خوردنش در کنار غذا لذت برد. در این مطلب طرز تهیه زیتون پرورده به روش اصیل گیلانی رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

کرمان رصد

مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده گیلانی زیتون شور ساده 500 گرم
رب انار ترش یا ملس 2 قاشق غذاخوری
گردو 150 گرم
چوچاق خرد شده 2 قاشق غذاخوری (2 قاشق چوچاق خشک)
خالواش خرد شده یک قاشق غذاخوری (یک قاشق خالواش خشک)
آب انار ترش یک استکان
سیر 3 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
دانه انار 4 قاشق غذاخوری
پودر گلپر یک قاشق چایخوری

کرمان رصد

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی مرحله اول در تهیه زیتون پرورده از زیتون شور ساده که هیچ طعمی نداره باید استفاده کرد. هسته نیم کیلو زیتون شور شکسته رو جدا کنید و کنار بذارید.
مرحله دوم گردو رو با هر وسیله ای که در دسترس دارید، کاملا له کنید. سیر و سبزی های معطر رو هم کاملا له و پوره کنید. این مواد له شده رو با رب انار، آب انار، روغن زیتون و پودر گلپر کاملا مخلوط کنید.
مرحله سوم مخلوط آماده شده رو با زیتون ها مخلوط کرده و هم بزنید تا مزه ها کاملا به خورد هم برن. در انتها دونه های انار رو بریزید و مخلوط کنید.

کرمان رصد

مرحله چهارم زیتون پرورده رو داخل ظرف دردار بریزید و داخل یخچال قرار بدید. بعد از دو ساعت آماده ست و می تونید استفاده کنید. نوش جان.
فوت و فن درست کردن زیتون پرورده گیلانی -سبزی های معطر شمالی خالواش و چوچاق طعم خوبی به زیتون پرورده میدن اگر تازه اونها رو در دسترس ندارید از خشک شده اونها استفاده کنید.
-سبزی های معطر و سیرها رو حتما له کرده و بعد با بقیه مواد مخلوط کنید تا طعم اونها کاملا خارج بشه.
-پودر سیر رو جایگزین سیر نکنید چون مزه زیتون پرورده رو تغییر میده.

کرمان رصد

-اگر طعم ترش رو دوست ندارید از آب انار ملس در تهیه زیتون پرورده استفاده کنید.
-زیتون پرورده خونگی رو می تونید به مدت یک هفته داخل یخچال نگهداری کنید.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو دنبال کنید.
+

http://www.kerman-online.ir/fa/News/662608/طرز-تهیه-زیتون-پرورده-به-روش-اصیل-گیلانی---خوشمزه-ترین-نوعش-رو-خودت-درست-کن
بستن   چاپ