طرز تهیه آبگوشت بِه کاشانی
سه شنبه 17 مهر 1403 - 12:07:56
|
|
کرمان رصد - «تابناک با تو» – آبگوشت بِه یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار کاشانی است که با استفاده از میوه به و رب انار تهیه میشود. این غذا به دلیل طعم ملس و شیرینی خاص خود، بسیار محبوب است و بیشتر در فصل پاییز پخت میشود. ترکیب گوشت و میوه به به همراه طعم ترش و شیرین انار، این آبگوشت را به یک غذای منحصر به فرد تبدیل میکند. تعداد نفرات 4 نفر زمان آمادهسازی 20 دقیقه زمان پخت 2 ساعت و 30 دقیقه میزان سختی متوسط مواد لازم برای تهیه آبگوشت بِه کاشانی مواد لازم مقدار گوشت گوسفندی 300 گرم بِه 2 عدد متوسط پیاز 1 عدد متوسط رب انار 2 قاشق غذاخوری نخود و لوبیا سفید 1 پیمانه (از قبل خیسانده) زردچوبه و فلفل به مقدار لازم نمک به مقدار لازم آب به مقدار لازم دستور پخت آبگوشت بِه کاشانی پخت گوشت و حبوبات: ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده و سپس با گوشت و پیاز خرد شد، زردچوبه و مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت به خوبی پخت شود. اضافه کردن میوه به: میوههای به را بهصورت ورقهای برش داد و در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس به آبگوشت اضافه کنید. اضافه کردن رب انار: پس از پختن گوشت و حبوبات، رب انار را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید بهخوبی به خورد مواد برود و طعم ملس و شیرین انار به غذا افزود شود. پخت نهایی: اجازه دهید خورش به مدت 30 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا کاملاً جا بیفتد و طعمها بهخوبی با هم ترکیب شوند. سرو آبگوشت: این آبگوشت کاشانی را معمولاً با نان سنگک تازه و سبزی خوردن سرو میکنند. نکات مهم: میوه به باید تازه و رسیده باشد تا طعم دلپذیر و شیرینی به غذا بدهد. در صورت تمایل میتوانید مقدار بیشتری رب انار یا شکر اضافه کنید تا طعم غذا ملستر شود. نتیجهگیری آبگوشت بِه کاشانی یک غذای خوشمزه و منحصر به فرد است که با استفاده از مواد طبیعی و فصلی تهیه میشود. طعم ملس و خاص این غذا، به همراه نان تازه، تجربهای بینظیر از غذای سنتی ایرانی به شما هدیه میدهد. منبع: خبرفوری + عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین
http://www.kerman-online.ir/fa/News/662122/طرز-تهیه-آبگوشت-بِه-کاشانی
|