طرح پخت نان کامل در رفسنجان آغاز شد
شنبه 14 مهر 1403 - 11:40:26
|
|
کرمان رصد - ایسنا / طرح پخت نان کامل (نانی که از آرد کامل تهیه شود) با هدف تامین سلامت مردم از امروز 14 مهرماه در چهار واحد نانوایی سطح شهر رفسنجان آغاز شد. محمدرضا رحمانی، معاون برنامهریزی فرمانداری رفسنجان با حضور مسئولان مرتبط از اجرای این طرح در یکی از مجتمعهای تولید نان رفسنجان بازدید کرد. وی در این بازدید اظهار کرد: پیرو مصوبه کمیته کاری کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان با موضوع بررسی پخت نان کامل در رفسنجان، 12 نانوایی مورد تایید کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان قرار گرفت که از این تعداد چهار مورد مجوزهای لازم را از بهداشت شهرستان دریافت و پخت نان کامل را آغاز کردند. محمدرضا رحمانی افزود: امیدواریم بقیه نانواییها هم مراحل اخذ مجوزهای بهداشت را طی و شروع به پخت و توزیع نان کامل کنند. وی با اشاره به فواید مصرف نان کامل گفت: وجود سبوس و جوانه گندم در نان موجب پیشگیری از مشکلات گوارشی، کاهش خطر ابتلا به دیابت، کبد چرب، چاقی و دیگر بیماریها میشود. معاون فرماندار رفسنجان خاطرنشان کرد: یک کارخانه آرد در رفسنجان علاوه بر اینکه در حال تولید آرد کامل است، قرار است با خرید و وارد کردن دستگاههای به روز، با تولید انبوه این آرد، هم شهرستان را به خودکفایی برساند و هم در سطح استان کرمان آرد کامل توزیع کند.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/661073/طرح-پخت-نان-کامل-در-رفسنجان-آغاز-شد
|