کرمان رصد
طرز تهیه گمج کباب اصیل گیلانی+فیلم
شنبه 7 مهر 1403 - 23:57:09
کرمان رصد - به گزارش بعضی ها گردو را کاملا آسیاب نمیکنند و فقط خردش میکنند. بعضی ها سس گمج کباب را خشک تر برمیدارند و بعضی ها هم کمی آبدار و شبیه فسنجون گیلانی درستش میکنند. در هر صورت ترکیب گوشت تکه ای و سبزیجات و گردو و آب و رب انار قطعا یک ترکیب برنده ست که پیشنهاد میکنم حتماً امتحانش کنید. https://sabkeideal.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
com/wp-content/uploads/2024/09/764FBD663C732B312A126A929982D2B5_video_dashinit.mp4 مواد لازم: گوشت گوساله: 500 گرم گردو: 150 گرم پیاز: یک عدد چوچاق: 50 گرم جعفری: 50 گرم سیر: یک حبه رب انار: یک قاشق غذاخوری آب انار: یک استکان آب سرد: یک لیوان نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم و دلخواه. نکته: گمج کباب گوجه ندارد و گوجه ها صرفا برای تزئین و البته خوشمزه تر شدن کنار غذا گذاشته شدند. نکته: اگه دسترسی به چوچاق ندارید همراه با جعفری، چند پر نعنا هم خرد کنید.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/659138/طرز-تهیه-گمج-کباب-اصیل-گیلانی-فیلم
بستن   چاپ