کرمان رصد

آخرين مطالب

گردهمایی «اصحاب اندیشه»؛ گامی نو در راستای هم‌افزایی برای تحولات ایران فرهنگي

گردهمایی «اصحاب اندیشه»؛ گامی نو در راستای هم‌افزایی برای تحولات ایران
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - سعید غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مشهد مقدس در روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه 1404 میزبان گردهمایی اصحاب اندیشه خواهد بود؛ رویدادی که با هدف ایجاد هم‌افزایی بین اندیشه‌ورزان و ارائه راهکارهای عملی برای پیشبرد اهداف گام دوم انقلاب و تقویت بنیان‌های فکری کشور، برگزار می‌شود.
دبیر همایش اصحاب اندیشه افزود: این گردهمایی با تمرکز بر اهداف کلیدی، سعی دارد تا مسیری روشن برای آینده ایران ترسیم کند.
تسریع و تسهیل حرکت عمومی در مسیر اهداف انقلاب از طریق ارائه راهکارهای کاربردی توسط اندیشه‌ورزان مجرب و با مشارکت فعال مردم در زمینه‌های مختلف از جمله خانواده، اقتصاد و آموزش، از جمله مهم‌ترین اهداف این رویداد است. همچنین، ارتقا ظرفیت‌های فکری و اندیشه‌ای از طریق ایجاد و گسترش هسته‌های فکری و گروه‌های مطالعاتی، به منظور ارتقا سطح تفکر در جامعه نیز در دستور کار قرار دارد. وی افزود: در این گردهمایی، تلاش می‌شود تا ارتباطی مؤثر بین اندیشه‌ورزان استانی و مراکز فکری و محتوایی برقرار شود و بستری مناسب برای تبادل ایده و همکاری بین اندیشه‌ورزان و مراکز تولید محتوا و فکر در سطح کشور فراهم آید. افزون بر این، افزایش هم‌افزایی بین اندیشکده‌ها و مراکز فکری و راهبردی نیز از دیگر اهداف این گردهمایی است، به این امید که فرصتی برای همکاری و تبادل تجربیات بین اندیشکده‌ها و مراکز فکری در سراسر کشور ایجاد شود.
غلامی تصریح کرد: گردهمایی اصحاب اندیشه در قالب نشست‌های تخصصی اندیشه‌ورزی با حضور اندیشه‌ورزان استانی برای ارائه راهکارهای عملی در زمینه‌های گوناگون و نمایشگاه دستاوردها با ارائه آخرین محصولات، خدمات و دستاوردهای مراکز فکری، محتوایی و راهبردی، میزبان اندیشه‌ورزان و نخبگان از استان‌های مختلف کشور، نمایندگان مراکز فکری، محتوایی و راهبردی، فعالان فرهنگی و اجتماعی، هنرمندان و نخبگان استان خراسان رضوی و مسئولان کشوری و استانی خواهد بود.
دبیر همایش اصحاب اندیشه خاطر نشان کرد: مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی در مشهد، در روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه 1404 از ساعت 10:00 تا 18:00 در روز پنجشنبه و از ساعت 8:00 تا 18:00 در روز جمعه، پذیرای علاقه‌مندان و فعالان این حوزه خواهد بود.
وی افزود: این گردهمایی فرصتی مغتنم برای آشنایی با آخرین دستاوردها و ظرفیت‌های مراکز فکری کشور و ارائه راهکارهای نوین برای حل مسائل فرهنگی و اجتماعی ایران است و می‌تواند گامی مؤثر در راستای پیشرفت و توسعه کشور عزیزمان باشد.
کد خبر 6450496

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/719273/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حضور شبنم مقدمی و باربد بابایی در کنسرت مهدی یغمایی

سرمقاله همشهری/ شوراها؛ تبلور مشارکت مردم

ساخت «پروژه کویپر» با پرتاب 27 ماهواره «آمازون» آغاز شد

اولین بمب سیاه‌چاله ساخته شد!

بوی خوش رایحه گلاب در آبادی مزرعه شهربابک + فیلم

شرایط فروش نقدی و اقساطی کرمان موتور اعلام شد

ضرورت جابجایی مخازن سوخت شرکت نفت یزد به خارج از محدوده مسکونی

شرایط فروش 3 محصول کرمان موتور اعلام شد +جدول

جاده‌ های شهرستان های بافت، رابر و ارزوئیه نیازمند توجه ویژه وزیر راه / دعوت جهت سفر به زادگاه حاج قاسم

دستگیری عاملان پرتاب سنگ به سمت قطار در بم

لحظاتی با سعید اسماعیلی و کشتی گرفتن با کودک سندروم داونی

بازتاب مسابقات پارابیلیارد ایران در سایت اسنوکر حرفه‌ای‌های جهان

مربی مشهور فنلاندی راهی لیگ والیبال ژاپن شد

شکایت 650هزار دلاری موسیمانه از استقلال

«تن‌ها در آتش»؛ یادبود موسیقایی برای جانباختگان حادثه بندرعباس

سرمقاله اعتماد/ کوچه و خیابان مساله این است

دودستگی در دولت ترامپ بر سر ایران، اوکراین و غزه

سرمقاله کیهان/ غزه، طرح آتش‌بسی تازه

بازخوانی اندیشه شهید مطهری پیرامون مباحث حکمرانی و علمی دینی

فضاپیمای شوروی پس از نیم قرن به زمین بازمی‌گردد

بررسی علت مرگ توله پلنگ‌های پارک ملی خَبر شهرستان بافت

اجرای نمایش « خون ِ احساس های مُرده» در نوشهر

ضرورت کیفیت بخشی به مدارس شبانه روزی استان کرمان

دولت چهاردهم از حقوق دختران دفاع می کند

سرقت عجیب اتوبوس توسط پسر بچه‌ای در کرمان

کیش میزبان تورگردانان 33کشور جهان در روز خلیج فارس

بررسی علت مرگ توله پلنگ‌های پارک ملی «خبر»

مشخص شدن قهرمان لیگ شمشیربازی در اسلحه فلوره بانوان

آخرین وضعیت نقل‌ و انتقالات استقلال

تیتراژ پایانی سریال «وحشی» به خوانندگی حیدو هدایتی

سرمقاله آرمان ملی/ روند مثبت مذاکرات

منافع سرمایه‌داران غیرمولد با مطامع آمریکا گره خورده است

تابویی که شکسته شد؛ توافق جامع یا موقت؟

خداحافظی حلقه‌های زحل

کاوشگرهای سه‌بعدی که مسافران آینده مغز انسان هستند

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان برگزار شد

لزوم فرهنگ سازی و همراهی مردم کرمان در مدیریت مصرف بهینه آب

لزوم شکل گیری الگویی جدید از تعامل نمایندگان مجلس و نخبگان استان کرمان/ تشکیل دبیرخانه‌ دائمی برای ارتباط نخبگان

فروش فوق‌ العاده و اقساطی 3 خودرو کرمان موتور آغاز شد + لینک

اگر ما جادوگر داریم، چرا همه بازی‌ها را نمی‌بریم؟!

اعلام ترکیب تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی به جام قهرمانان ترکیه

پایان حضور مسعود جوما در استقلال

فینال تکراری در لیگ برتر بسکتبال

مشکل عجیب در راه قرارداد با اولین خرید کارتال

تعامل کارگران و کارفرمایان کلید توسعه اقتصادی

انتخابات شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان الکترونیکی برگزار می شود

حامد همایون به‌خاطر اقدام صداوسیما عذرخواهی کرد

کنسرت احساسی محسن ابراهیم‌زاده در اردبیل به یاد مردم بندرعباس

سرمقاله آرمان امروز/ در انتظار بلند شدن دود سفید از عمان

پاسخ «کیهان» به مطلب زیدآبادی درباره انفجار اسکله رجایی