کرمان رصد

آخرين مطالب

علی‌نژاد: هیچ محدودیتی برای همکاری با موتای جهانی وجود ندارد ورزشي

علی‌نژاد: هیچ محدودیتی برای همکاری با موتای جهانی وجود ندارد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - تسنیم / به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ استفان فوکس دبیر فدراسیون جهانی موی تای به همراه جواد نصیری رئیس انجمن موی تای با حضور در کمیته ملی المپیک با مهدی علی‌نژاد دبیر کل کمیته دیدار و گفت‌وگو کرد.
در ابتدای این دیدار علی نژاد ضمن خیر مقدم به استفان فوکس دبیر فدراسیون جهانی موی تای و رئیس سازمان ورزش های مبارزه ای و معاون اسپورت آکورد(اتحادیه جهانی فدراسیون های ورزشی) ابرازداشت: میزبانی کنفرانس بین المللی داوری و مربیگری در ایران نشان می دهد نگاه ما نسبت به همه ورزش ها حمایتی است بخصوص برای رشته مدال آوری مثل موی تای که همچون بسیاری از رشته های رزمی دیگر طرفداران بسیاری در ایران دارد.
وی ادامه داد: بدون تردید حضور شما در ایران جهت شرکت در کنفرانس بین المللی داوری و مربیگری و بازدید از امکانات و پتانسیل های مختلف ورزشی که داریم می تواند باعث افزایش همکاری و تعاملات ورزشی بخصوص جهت میزبانی های مختلف شود و هیچ محدویتی برای افزایش همکاری ما وجود ندارد.
علی‌نژاد خطاب به رئیس سازمان ورزش های مبارزه ای جهان ادامه داد:دولت و مردم حمایت خوبی از ورزش دارند و در بخش هنرهای رزمی در رشته‌هایی مثل تکواندو،کاراته،جودو،ووشو،کوراش و رشته‌های دیگر با توجه به جایگاهی که در رویدادهای قاره‌ای و جهانی و بازی‌های داخل سالن و رزمی، بازی‌های آسیایی ،همبستگی کشورهای اسلامی،کامبت گیمز و المپیک داریم برای هرگونه تعامل و همکاری آمادگی داریم و می توانیم آن را در بخش های دیگر بسط و گسترش دهیم.
علی‌نژاد خاطر نشان کرد: به همان اندازه که از انجمن‌ها و فدراسیون‌ها حمایت می‌کنیم انتظار داریم فدراسیون‌ها و سازمان‌های جهانی هم حمایت‌های لازم را داشته باشند و قطعاً از ظرفیت‌های اسپورت آکورد و سازمان ورزش‌های مبارزه ای استفاده کرده و از شما هم انتظار همکاری و حمایت‌های لازم را در این زمینه داریم.
سپس استفان فوکس ضمن تشکر از برگزاری این نشست گفت:از سفر به ایران خوشحالم و از شما که حمایت لازم را از انجمن موی تای دارید سپاسگزارم.موی تای ایران اگر نگویم بهترین؛ اما جزو بهترین‌های این رشته محسوب می شود و قطعا مورد حمایت فدراسیون جهانی خواهد بود.
فوکس خاطر نشان کرد: ایفما در مسیر درست بازیهای المپیک و آسیایی حرکت کرده و قطعا در این راه بر روی حمایت های کمیته های المپیک حساب ویژه ای باز کرده‌ایم.
وی گفت: من در حاشیه حضور در کنفرانس بین المللی داوری و مربیگری از امکانات آکادمی ملی المپیک و حتی موزه ملی ورزش بازدید کرده و باید بگویم امکانات خوبی دارید و حتما در کانال المپیک آنرا انعکاس خواهم داد.
فوکس تصریح کرد: نوع نگاه توسعه‌ای که در دیگر رشته های ورزشی دارید برایم قابل توجه است لذا این آمادگی را داریم در قالب تفاهمنامه همکاری، ارتباطات و تعاملات خوبی در این زمینه در بخش‌های دیگر داشته باشیم.
فوکس همچنین به برگزاری کنفرانس جوانان اسلامی اشاره و ضمن دعوت از دبیر کل کمیته ملی المپیک برای حضور در آن،تاکید کرد که ایران می تواند نقش کلیدی در این کنفرانس ایفا کند.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/718855/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جهش معنادار تولید و فروش جهان فولاد سیرجان در فروردین 1404

سرپرست معاونت اداره طرح و برنامه، آمار و برنامه‌ریزی آموزش و پرورش استان کرمان منصوب شد

جلسه جمع‌بندی مصوبات سفر اعضای کمیسیون صنایع مجلس به استان کرمان برگزار شد

مرگ دلخراش پدر و دختر زرندی

فیلترینگ؛ ملتی گروگان اندکی

واشنگتن پست: سبک مذاکره ترامپ چقدر شانس موفقیت دارد؟

اجرایی جذاب و حرفه ای با ساز چنگ

اشک‌هایی که دیده نشد؛ دانش‌آموز دختر دیگری در دبیرستان خودکشی کرد

از مهم‌ترین بندر ایران چه می‌دانیم؟

سایه جنگ آبی و اتمی بر شبه قاره هند

اصلاحات در قوه قضاییه؛ پایان دادگاه‌های ویژه اقتصادی

باکتری‌های مهندسی شده سلامت خاک را علامت می دهند!

تصاویر آهسته از لحظه پرتاب استارشیپ

سرپرست معاونت اداره امور رفاهی آموزش و پرورش استان کرمان منصوب شد

4 کشته و مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور منوجان ـ بندرعباس

انفجار منزل مسکونی در کرمان، 5 مصدوم بر جا گذاشت

سرمقاله جوان/ پشت‌پرده اختلال ادراکی هلندی در بندر شهید رجایی!

قطعه «گل نازدارم» با خوانندگی رضا بهرام

آهنگ «کنارتم» با صدای علی یاسینی

سیگنال مثبت مذاکره ها در رفتار آژانس

فرمانده سابق سنتکام: تمرکز باید بر موضوع هسته‌‏ای باشد

سنت قدیمی کلیسای کاتولیک پس از مرگ پاپ

امید با چاشنی احتیاط

سرمایه‌گذاری امریکا در پروژه‌های بلندمدت هزینه خروج از توافق را بالا می‌برد

ایست قلبی تجارت

هوش مصنوعی دریافت نمونه خون و انتقال دارو را به خانه آورد

نجات گوزن‌های قرمز از انقراض توسط محققان دانشگاه تربیت مدرس

رکورد جهانی ماراتن زنان شکست!

حکم پیروز قربانی بی سر و صدا صادر شد!

واکنش استقلال به بسته شدن پنجره نقل و انتقالات

ادعای جالب پرسپولیس علیه حکم بیرانوند!

ستاره استقلال درخواست جدایی داد!

قهرمانی تاریخی لیورپول؛ بندر سرخ تا صبح سرود می‌خواند

دونوازی قانون و تنبک در قطعه «دل شکن»

موزیک ویدئوی «روزهای بی‌قرار» با صدای علیرضا قربانی

سامانه‌های بومی، مامور دفاع از حریم هوایی ایران

چانه‌زنی با چاشنی فنی در مسقط

پایان حذف عقیدتی در گزینش؟

از نگهبانی کلوب شبانه تا پاپ شدن

گره کور انبارها

دانشمندان کلید موفقیت را در دل بازی «ماینکرافت» پیدا کردند

رصد یک «مغنااختر سیار» در دل راه شیری

سه تیم در یک فصل: ان‌گاپت یا جهانگرد؟

هشدار مدیر کل کار کرمان به ٢٤ معدن پر خطر/ لزوم رعایت مسائل ایمنی در معادن زغالسنگ

صدور و ارائه مجوز فعالیت اقتصادی به صورت الکترونیکی در کیش

اولین خروجی قطعی پرسپولیس مشخص شد

آهنگ «تماشایی» با صدای احسان خواجه امیری

احتمال جنگ هند و پاکستان وجود دارد

ناگهان انفجار؛ روایت‌های مستقیم از حادثه مهیب دیروز

شروع پیچیده مذاکرات کارشناسی