6 مصدوم در حادثه ترافیکی محور راین به جیرفت
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - رییس اورژانس کرمان با اشاره به مصدومیت 6 نفر در حادثه ترافیکی محور راین به جیرفت از خدمت رسانی زمینی و هوایی اورژانس کرمان به مصدومان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان ، سید محمد صابری گفت: ساعت 8 و 56 دقیقه صبح امروز چهارشنبه، 3 اردیبهشت ماه، برخورد 3 خودرو وانت پیکان، پژو405 و KMC در کیلومتر 10 محور راین به جیرفت به مرکز ارتباطات و دیسپچینگ اورژانس(115) کرمان اعلام شد که فورا 2 تیم فوریت های پزشکی با همراهی یک تیم هلال احمر به محل حادثه اعزام شد.
وی افزود: این حادثه، 6 مصدوم برجای گذاشت که همگی مَرد و با رده سنی 21 الی 27 ساله می باشند.
رئیس اورژانس کرمان بیان کرد: بعد از رها سازی و اقدامات درمانی مناسب، 6 مصدوم این حادثه با حال عمومی مساعد به مرکز درمانی راین منتقل و برای تکمیل اقدامات درمانی 4 مصدوم به صورت زمینی به بیمارستان شهید باهنر کرمان منتقل شدند.
وی تصریح کرد: همچنین برای تسریع در اقدامات درمانی و با توجه به شدت آسیب های وارده، اورژانس هوایی کرمان به راین اعزام شد و 2 مصدوم این حادثه را ضمن ارائه خدمات فوریت های پزشکی از مرکز درمانی راین به بیمارستان شهید باهنر کرمان منتقل کرد.
-
چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶:۵۷
-
۱ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/717827/