کرمان رصد

آخرين مطالب

یاری: قرارداد کشتی‌گیران شفاف نیست ورزشي

یاری: قرارداد کشتی‌گیران شفاف نیست
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مهر /رئیس سازمان لیگ کشتی گفت: متأسفانه قرارداد کشتی‌گیران شفاف نیست و ما اهرم فشاری روی قراردادهای داخلی نداریم.
با وجود اینکه پنج ماه از مسابقات لیگ برتر کشتی فرنگی گذشته و تیم شهرداری مسجد سلیمان که اولین حضور خود را در لیگ برتر کشتی فرنگی تجربه کرد و به عنوان قهرمانی رسید اما هنوز نتوانسته حق و حقوق کشتی‌گیران خود را پرداخت کند و همین موضوع باعث اعتراض کشتی‌گیران این تیم شد.
حمید یاری رئیس سازمان لیگ کشتی در پاسخ به این سوال که چه تضامینی از لیگ‌های حاضر در لیگ برتر کشتی فرنگی می‌گیرند و در واکنش به عدم پرداخت بدهی به کشتی‌گیران چه تدابیری در نظر دارند، گفت: تیم‌هایی که به صورت باشگاه در لیگ برتر کشتی شرکت می‌کنند با توجه به اینکه دارای رزومه حقوقی هستند بنابراین برای تضمین نمی‌توانیم از آن‌ها چک بگیریم. در حالی که اگر شخص قصد تیمداری داشته باشد تضامین لازم را از او در قالب چک دریافت می‌کنیم.
وی ادامه داد: اما تیم‌هایی که به صورت باشگاهی ساختار مشخصی دارند، وقتی نامه آمادگی حضور در لیگ را از سوی اداره کل و هیئت استان مربوطه برای ما ارسال و آن‌ها هم تأیید می‌کنند، به نوعی ضمانت است و ما می‌توانیم پیگیری کنیم و برای وصول مطالبات کشتی‌گیران وارد عمل شویم.
رئیس سازمان لیگ کشتی عنوان کرد: از تیم شهرداری مسجد سلیمان تاکنون تنها محسن نژاد به سازمان لیگ مراجعه کرده و هنوز هیچ کشتی‌گیری برای شکایت از عدم پرداخت مطالبات به سازمان لیگ نیامده است. معمولاً دوستان قبل از اینکه به ما مراجعه کنند در فضای مجازی یا رسانه‌ها صحبت می‌کنند. در حال حاضر تنها محسن نژاد به صورت تلفنی با من صحبت و یک نامه هم ارسال کرده که ما آن را به هیئت مربوطه استان ارسال کردیم تا پیگیری‌های لازم را انجام دهند.
یاری عنوان کرد: طبق قوانین فدراسیون کشتی و کمیته انضباطی کشتی‌گیران باید به صورت انفرادی همراه با قراردادی که با باشگاه مربوطه منعقد کردند، برای عدم پرداخت مطالبات خود شکایت کنند. در واقع کشتی‌گیران نمی‌توانند به صورت گروهی شکایت و اعتراض کنند. اگر آن‌ها به صورت فردی مراجعه کنند و طبق مدارک آن را به کمیته انضباطی ارجاع می‌دهیم و پس از ابلاغ به باشگاه از مراجع قضائی، کار به توقیف حساب و اموال می‌رسد.
بازار
رئیس سازمان لیگ کشتی تأکید کرد: هنوز کشتی‌گیران شهرداری مسجد سلیمان به سازمان لیگ مراجعه نکردند، البته که آن‌ها به دنبال این هستند که این موضوع را کدخدامنشانه حل و فصل کنند. من به آقای محسن نژاد هم اعلام کردم هر کدام از کشتی‌گیران که نسبت به حق و حقوقشان معترض هستند، همراه با قرارداد خود به سازمان لیگ مراجعه کنند و پس از بررسی ما به کمیته انضباطی ارجاع داده شوند و پس از آن از طریق مراجع قضائی پیگیری کنند.
یاری در پاسخ به این سوال که آیا تیم‌های دیگری در کشتی آزاد و فرنگی هستند که چنین شرایطی دارند و مطالبات کشتی‌گیران را پرداخت نکردند، گفت: من بارها به این موضوع تأکید کردم که یکی از ضعف‌هایی که لیگ کشتی دارد این است که قراردادها شفاف نیست. یعنی کشتی‌گیر آن توافقی را که با باشگاه مورد نظر انجام داده در سازمان لیگ روی کاغذ نمی‌آورد. برخی از کشتی‌گیران در سازمان لیگ حداقل‌ترین قرارداد را امضا می‌کنند ولی در باشگاه یک قرارداد داخلی می‌بندند که رقم آن به مراتب بالاتر است و ما اطلاعی از آن نداریم. در چنین شرایطی اهرم فشار هم روی قرارداد داخلی وجود ندارد و به همین خاطر نمی‌توانیم از نظر قضائی پیگیری کنیم و خودشان باید پیگیری موضوع باشند.
رئیس سازمان لیگ کشتی عنوان کرد: تاکنون هنوز هیچ اعتراضی از سایر کشتی‌گیران در تیم‌های دیگر نداشتیم البته به صورت محدود در حد یک دو نفر به ما مراجعه کردند اما بخش اعظم آن‌ها در فضای مجازی مطرح شده و چیزی به صورت مکتوب به ما نرسیده است.یاری در مورد برنامه‌های سازمان لیگ در سال 1404 گفت: ما همچون سنوات گذشته شروع کار را با لیگ دسته یک می‌زنیم. با توجه به اینکه مسابقات جام تختی در کشتی آزاد و فرنگی تقریباً یک ماه با هم فاصله دارند، برنامه‌ریزی برای این مسابقات انجام دادیم. رقابت‌های جام تختی کشتی آزاد در نیمه دوم اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، بنابراین در اواخر اردیبهشت ماه قرعه کشی لیگ دسته اول را انجام می‌دهیم و اوایل خردادماه هم مسابقات را برگزار می‌کنیم.
وی گفت: مسابقات جام تختی فرنگی هم 21 خردادماه برگزار می‌شود؛ بنابراین رقابت‌های دسته یک کشتی فرنگی اواخر خردادماه قرعه‌کشی می‌شود و نیمه اول تیرماه مسابقات لیگ دسته یک را شروع می‌کنیم و پس از آن لیگ‌های پایه در نوجوانان و خردسال برگزار می‌کنیم. مسابقات لیگ برتر کشتی آزاد و فرنگی هم بعد از رقابت‌های جهانی کرواسی تشکیل خواهیم

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/717356/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وقتی محسن شریفیان می خواهد ثابت کند یه دختر باید دنبال حرف پدرش باشد!

دو خواننده پرحاشیه ایرانی توسط مردم تحریم شدند

شرکت کننده صداتو با اجراش همه رو حیرت زده کرد!

ارکستر ملی پس‌ از سال‌ها «جانِ مریم» را اجرا کرد

سرمقاله اطلاعات/ ایران و دشمنانش

نمایشگاه «انقلاب غیرت» به مقایسه دو اندیشه پهلوی و انقلاب اسلامی در حوزه زنان می‌پردازد

سپاه یک فکر و اندیشه است

ابداع دارویی جدید برای درمان نابینایی

تصویر فضاپیمای «لوسی» از سیارکی عجیب

مصرف کنندگان الکل 13 سال زودتر می‌میرند

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «بهشتی»

بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در عرصه‌های معنوی و ترویج و اقامه نماز پیشگام باشد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان معظم «عباسیان»

اقامه نماز اثرات متفاوتی بر زندگی شخصی و اجتماعی افراد خواهد داشت

پایان چشم انتظاری 42 ساله خانواده شهید بهشهری

سرمربی آینده تیم امید از رفسنجان می آید

تولید و وقف می‌تواند به موفقیت اقتصادی کشور کمک کند

امکان بهره‌برداری از معادن وقفی را به اوقاف نمی‌دهند

کرمان موتور در مسیر بورس؛ برنامه‌ها و اهداف سال 1404

واکنش کمیته اخلاق به صحبت‌های جنجالی مهدی تارتار

فدراسیون فوتبال منتظر پاسخ پورموسوی/ سرمربی آینده تیم امید از رفسنجان می‌آید؟

پیش بینی آب و هوای کرمان فردا چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404

نقشه کرمان موتور برای بومی‌سازی/افزایش داخلی سازی KMC X 5

محور برنامه‌های استان کرمان «سرمایه‌گذاری» است

افزایش تولید گاز ترکیه در دریای سیاه

استان کرمان نابرابرترین جای آموزش کشور

افتتاح مجموعه تالارهای احسان ماندگار شهر کرمان

آموزش و پرورش دستگاهی فرابخشی است که با همگرایی همه دستگاه ها و نهادها می توان ضریب اثربخشی آن را ارتقا داد

تبیین جایگاه معلم در رسانه ملی مورد تاکید و در دستور کار است

استاندار: محور برنامه‌های استان کرمان «سرمایه‌گذاری» است

اتمام حجت حسن رنگرز با نفرات واجد شرایط حضور در جام تختی

رونمایی از لباس کاروان ورزش کارگری در مسابقات جهانی با حضور دنیامالی

حضور رئیس فدراسیون جودو در اجلاس آسیا

بازگشت احتمالی یک ستاره قدیمی به جمع پرسپولیس

بوژوویچ در آستانه برکناری؛ جباری نزدیک‌ترین گزینه سرمربیگری

جریمه 10 درصدی اعضای کادر فنی و بازیکنان استقلال

اعتراض نظری‌ جویباری به تصمیمات داوران در دیدارهای اخیر استقلال

خاطره‌ بازی ارکستر ملی با «ای ایران» و «جان مریم»

کارن‌ همایونفر: ایران جان من است

اجرای پدر دختری قطعه معروف شاد جنوبی محسن شریفیان با دخترش

سرمقاله همشهری/ تقلیل عدالت اجتماعی به مصلحت‌های‌کوتاه‌مدت

سرمقاله جام جم/ سپاه‌؛ مولود انقلاب،حافظ جمهوریت

سرمقاله شرق/ شیطان در جزئیات است

سقائیان نژاد مدیر کاری، مخلص و متدین بود اما اندیشه مدیریتی اش به قم و اصفهان نمیخورد!

هروی در اندیشه ثبت نام برای انتخابات ریاست فدراسیون کاراته

هوش مصنوعی پیش از انسان ناهنجاری‌ها، عفونت‌ها و نشت گاز را بو می‌کشد

اسپیس‌ایکس یک «سحابی» در آسمان ساخت

نشانه‌هایی امیدبخش از وجود حیات در سیاره‌ای دیگر

بیمه دی خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده است

یزد نباید قربانی بی‌تدبیری دستگاه‌های مختلف باشند