کلاهبرداری اینبار در پوشش اعطای وام فوری!
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - صدا و سیما / رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان در خصوص کلاهبرداری های اعطای وام فوری از یکی از موسسات مالی و اعتباری هشدار داد.
سرهنگ حسن خالقی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان در این خصوص اظهار داشت: اخیرا افرادی سودجو با تشکیل کانال در فضای مجازی از جمله در تلگرام با وعده اعطای وام فوری با سود پایین از طریق یک موسسه مالی و اعتباری اقدام به فریب شهروندان کرده اند.
بازار ![]()
وی افزود: بنا به واکاوی های دقیق پلیس، این کانال حدود 40 هزار عضو دارد و از نام یک موسسه مالی و اعتباری سوء استفاده و حتی برای ترغیب شهروندان به افتتاح حساب و اعطای وام فوری، فیلم و عکس متن تقاضاهای کذایی را منتشر می کند.
وی تصریح کرد: به هیچ عنوان در فضای مجازی تبلیغاتی برای وام دهی در کل کشور بر این مبنا وجود ندارد و فرآیندهای اعطای وام بر اساس دستورالعمل های بانک مرکزی بر مبنای سپرده گذاری و روش های متعارف افتتاح حساب می باشد و دعوت شهروندان به افتتاح حساب از طریق فضای مجازی و دیگر روش های نامتعارف و دریافت اطلاعات حساب مردم از مصادیق کلاهبرداری است.
-
سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۰:۳۲
-
۱۰ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/714443/