کرمان رصد

آخرين مطالب

فعالیت بیش از 30 درمانگاه مجهز در کرمان توسط بسیج و بنیاد تعاون سپاه اجتماعي

فعالیت بیش از 30 درمانگاه مجهز در کرمان توسط بسیج و بنیاد تعاون سپاه
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان، سردار «محمد علی نظری» فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، در آیین واگذاری 96 دستگاه ویلچر برقی به افراد دارای معلولیت تحت پوشش اداره‌کل بهزیستی استان کرمان، ضمن تأکید بر نقش سپاه در محرومیت‌زدایی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، از آمادگی کامل این نهاد برای همکاری با سازمان بهزیستی در حوزه‌های مختلف خبر داد.
در این مراسم که با حضور مسئولان لشکری و کشوری، مدیران نهاد‌های حمایتی و جمعی از خانواده‌های افراد دارای معلولیت برگزار شد، سردار نظری ضمن خیرمقدم به حاضران و قدردانی از حضور نمایندگان نهاد‌های مختلف از جمله بنیاد شهید، کمیته امداد امام خمینی (ره)، دیوان محاسبات، بسیج سازندگی، بسیج ادارات و گروه‌های جهادی اظهار داشت: این جلسه تنها بهانه‌ای برای هم‌افزایی و اعلام حمایت از قشر مظلوم و شریفی است که نیازمند نگاه ویژه و برنامه‌ریزی‌های جهادی هستند.
وی ضمن اشاره به غیبت برخی مسئولان استان به دلیل مأموریت‌های ملی، از همراهی همیشگی کمیته امداد، بهزیستی و نهاد‌های مردمی در طرح‌های محرومیت‌زدایی قدردانی کرد و افزود: قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، با محوریت سپاه، اقدامات گسترده‌ای در زمینه تأمین جهیزیه، معیشت، اشتغال، آب شرب، مسکن و بهداشت در مناطق محروم استان کرمان انجام داده و آمادگی توسعه این خدمات به افراد دارای معلولیت نیز وجود دارد.
سردار نظری با بیان اینکه در سال گذشته بیش از هزار جهیزیه با همکاری کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد علوی و نهاد‌های جهادی در استان توزیع شده، گفت: امروز نیز در امتداد همین مسیر، واگذاری ویلچر‌های برقی را شاهد هستیم تا بخشی از مشکلات حرکتی این قشر تسهیل شود.
فرمانده سپاه ثارالله کرمان با اشاره به اقدامات زیرساختی در حوزه آب شرب و مسکن افزود: در حال حاضر بسیاری از روستا‌های استان از آب شرب سالم بهره‌مند شده‌اند و در مرحله دوم این طرح، تلاش داریم تا هیچ روستایی بدون دسترسی به آب سالم نماند. در حوزه مسکن نیز برنامه‌های ویژه‌ای با همکاری بنیاد مسکن، کمیته امداد، بسیج سازندگی و سایر نهاد‌ها در حال اجراست.
وی با تأکید بر نقش فعال گروه‌های جهادی، از فعالیت بیش از 30 درمانگاه مجهز در استان توسط بسیج و بنیاد تعاون سپاه خبر داد و گفت: این مراکز خدمات درمانی در زمینه‌های عمومی، دندانپزشکی، زنان، اطفال و چشم‌پزشکی را به مردم به‌ویژه مناطق کم‌برخوردار ارائه می‌دهند.
آمادگی سپاه برای انجام خدمات در حوزه سلامت و معلولیت
سردار نظری خطاب به مدیرکل بهزیستی استان کرمان، «علیرضا وحیدزاده»، اظهار داشت: ما آمادگی داریم در هر زمینه‌ای از جمله مسکن، تأمین تجهیزات توانبخشی، بازتوانی، تأمین نیاز‌های اساسی و حتی توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه سلامت و معلولیت همکاری کنیم.
وی در پایان ضمن تقدیر از اقدامات گمنام ولی ارزشمند مجموعه بهزیستی، تصریح کرد: این قشر از جامعه شایسته بهره‌مندی از تمام امکانات زندگی هستند و وظیفه ماست که در مسیر تحقق عدالت، قدم برداریم. امیدوارم این اقدامات مورد رضایت شهدای عزیزمان و خشنودی خداوند متعال قرار گیرد و عاقبت همه ما به خیر و شهادت ختم شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/714152/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای احساسی محمد علیزاده در برنامه «صداتو»

چه کسی لیبی را به حضیض رساند؟

رفع فیلترینگ مشمول مرور زمان نشود

پیام ویدئویی گردان‌های قسام برای خانواده‌های اسیران اسرائیلی (زیرنویس فارسی)

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه (زیرنویس فارسی)

جنوب تشنه؛ درباره سواحل و جزایری که از توسعه بازمانده‌اند

ترکیه در مسیر استبداد؟

ارزیابی «تحلیلگر اسرائیلی» از شطرنج هسته‌ای آمریکا و ایران

دانشگاه‌ها کانون اندیشه و دانشجویان سرمایه‌های فکری کشور هستند

کدام افراد مشهور تا کنون با بلواوریجین به فضا رفته‌اند؟

جراحی افزایش طول تاج دندان| از آن چه می دانید؟

استقلال به یک دلیل مشخص گل‌گهر را شکست می‌دهد/ 90 درصد بازیکنان استقلال به درد این تیم نمی‌خورند

ضرورت افزایش بودجه 40 هزار میلیارد تومانی

رونمایی از جدیدترین مصدوم استقلال و بوزوویچ

بررسی راهکار‌های ترویج فرهنگ انتقال خون در کرمان

آمادگی کامل ارتش برای دفاع از کشور و خدمت به مردم

استقبال از دانش آموز کرمانی قهرمان رقابت‌های ژیمنازیاد صربستان در کرمان + تصاویر

افتخار آفرینی ورزشکار کرمانی در پیکار‌های بوکس المپیک دانش آموزی صربستان

قطعه «ایران شروع و پایان» با اجرای محمد اصفهانی

آهنگ زیبای «مهربانم» با صدای علی منتظری

رشوه هنگفت ترامپ به مردم گرینلند

فعال اصولگرا: همه ما باید از مذاکرات حمایت کنیم

بازی جدید نتانیاهو؛ پیشنهاد تازه تل‌آویو برای آتش‌بس چیست؟

مذاکرات اخیر ایران و آمریکا؛ دیپلماسی با حفظ عزت و منافع ملی

ناگفته‌های مدارس خیرساز

تصاویری از خورشید گرفتگی در مریخ ثبت شده توسط کاوشگر ا

نمونه آزمایشی "ماه‌نورد" ایرانی در 1404 ساخته می‌شود

اوحدی: *خدمت رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویا تر شده است*

مهندس اوحدی: خدمت‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویاتر شده است

بوژوویچ تاکتیک گل‌گهر را روی هوا زد!

خلاصه داستان سریال وحشی قسمت دوم + دانلود قسمت دوم سریال وحشی

ساعات قطعی برق کرمان فردا چهارشنبه 27 فروردین 1404 | جدول خاموشی برق کرمان چهارشنبه بیست و هفتم فروردین 1404 اعلام شد | جزئیات قطعی برق کرمان

بلیط فروشی بازی استقلال و گل گهر آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.ggsport.ir

غایبین استقلال مقابل گل گهر را بشناسید

استقلال بدون 2+5 بازیکن مقابل گل‌گهر – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

آیین استقبال از قهرمان رقابت‌های ژیمنازیاد صربستان در کرمان

برد زنان بسکتبال ایران در اولین گام از مسابقات غرب آسیا با درخشش برهمن

قهرمانی مقصودلو در شطرنج آزاد ایسلند

وقتی موسیقی کلاسیک با طنز آمیخته می شود!

آهنگ «به هیشکی نگو» با صدای سینا شعبانخانی

فاجعه در دشت نیشابور

چهار سیگنالی که از عمان منتقل شد

مرگ حدود 4 هزار کارگر در محیط کار

کلسترول بالا می‌تواند خطرناک نباشد!

هوش مصنوعی تپش قلب را بازسازی می‌کند

اوحدی: *خدمت رسانی به ایثارگران و خانواده های شهدا در دوره جدید پویا تر شده است*

انجام اقداماتی برای اتصال معادن و صنایع مس سیستان و بلوچستان با کرمان

برگزاری یادواره شهدای ناوچه سهند در کرمان+پوستر

تغییر ترکیب دفاعی استقلال در سیرجان

ویدیو/ تصادف زنجیره‌ای عصر امروز در جاده انار - یزد همزمان با توفان شن