کرمان رصد

آخرين مطالب

تاسیس دادگاه‌های خانواده در شهرستان‌های استان کرمان اجتماعي

تاسیس دادگاه‌های خانواده در شهرستان‌های استان کرمان
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه تاکنون به جز مرکز استان دادگاه خانواده در استان نداشته‌ایم، گفت: با تصویب کارگروه نقل و انتقالات و وصول ابلاغ‌های قضائی، دادگاه‌های خانواده در شهرستان‌های سیرجان، رفسنجان و جیرفت راه اندازی خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی در دیدار با قضات سراسر استان کرمان افزود: دادگاه‌های خانواده در سایر شهرستان‌های استان نیز به مرور در طول سال جاری تشکیل می‌شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی ضمن تاکید بر این مطلب که اجرای اهداف هشتگانه ابلاغی از سوی قوه قضائیه از اَبَرپروژه‌های دستگاه قضایی استان کرمان در سال جاری است، تاکید کرد: نیاز است که در تبیین این سیاست‌ها و برنامه ها، اقدامات توجیهی گسترده تری انجام شود تا پیشرفت برنامه متناسب با انتظارات، محقق گردد.
وی گفت: درحال حاضر اقدامات قوه قضائیه به صورت سند محور و برنامه محور دنبال می‌شود و این امر باید در رده‌های ستادی و صف به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
* تشریح اهداف هشتگانه دستگاه قضائی در سال جاری
رئیس کل دادگستری استان کرمان افزود: کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی اولویت دار با رویکرد کاهش جرائم و دعاوی مرتبط، فصل خصومت وتوسعه صلح و سازش و روش‌های جایگزین رسیدگی قضائی، به ثمر رساندن تمامی پرونده‌ها یا اقدامات حقوق عامه‌ای، کاهش حجم کاری قضات و بهبود کمی پرونده‌ها و کنترل اطاله دادرسی، ارتقاء کیفیت رسیدگی و اتقان آراء، اجرای اثربخش و سریع احکام و ساماندهی بایگانی راکد، ارتقای عملکرد ضابطان و بهبود وضعیت زندان‌ها و زندانیان، توانمندسازی و افزایش سلامت اداری، ارتقاء سطح رضایت مندی و انگیزش کارکنان و اشخاص مرتبط و تکریم ارباب رجوع، اهداف اصلی قوه قضائیه در سال جاری به شمار می‌روند.
حجت الاسلام و المسلمین حمیدی ضمن اشاره به این مطلب که تجربیات 20 ساله شورا‌های حل اختلاف در حوزه صلح و سازش باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: قضات با تکیه بر ابتکار و خلاقیت خود می‌توانند از ظرفیت اعضای شورا‌های حل اختلاف برای ایجاد سازش در پرونده‌ها استفاده کنند.
وی بر استفاده از ظرفیت داوران حرفه‌ای و میانجی گران به منظور کنترل ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضائی تاکید کرد و ادامه داد: با ارجاع پرونده‌ها به شورا‌های حل اختلاف، داوری و میانجی گران بخش زیادی از پرونده‌ها به سازش خواهد رسید.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان با اشاره به این مطلب که انتظار می‌رود که قضات در شعب دادسرا‌ها و دادگاه‌ها توجه ویژه‌ای به امور زندانیان داشته باشند، تاکید کرد: این امر در سند تحول و تعالی قضائی به صورت ویژه مورد تاکید قرار گرفته است.
وی ضمن تاکید بر اینکه همه باید دست به دست هم دهیم که برنامه‌های سال جاری را با جدیت بیشتری پیش ببریم، عنوان کرد: اولویت دیگر نیز در سال جاری این است که نظارت‌ها و بازرسی‌ها به شکلی هدفمند دنبال شود.
قاضی القضات در استان کرمان تاکید کرد: اقدامات معاونین دادگستری درحوزه شرح وظایف آنها و بازدید‌های نظارتی از حوزه‌های قضائی در سال گذشته قابل تقدیر است و امسال این نظارت‌ها براساس مفاد اولویت دار و برنامه‌های ابلاغی و نیز مواردی از جمله توجه به پرونده‌های کثیرالشاکی، پرونده‌های مسن و ... انجام می‌شود.
* تقدیر قاضی القضات از همت کارکنان قضایی و اداری عدلیه
نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان همچنین از تلاش‌های جهادگونه قضات و کارکنان پرتلاش، زحمتکش، خدوم، انقلابی و ولایی دستگاه قضائی استان کرمان تقدیر کرد و ادامه داد: در سال گذشته ده‌ها هزار پرونده قضائی در استان کرمان رسیدگی و رای صادر شد و آرا نیز به مرحله اجرای احکام رسید و بسیاری از مردم در سایه تلاش قضات و کارکنان عدلیه در استان طعم عدالت را چشیدند.
حجت الاسلام والمسلمین حمیدی، حمایت‌های ریاست معظم قوه قضائیه و توجه ایشان به معیشت همکاران را بسیار قابل تقدیر و تشکر و زمینه ساز دلگرمی بیش از پیش همکاران قضائی و اداری دانست و اظهارداشت: شکر زبانی و عملی از نعمت‌های مادی و معنوی خداوند یک وظیفه و زمینه ساز ازدیاد نعمت است.
وی عنوان کرد: همکاران قضائی و اداری دادگستری کل استان کرمان همواره با مناعت طبع خدمات خود را برای کمک به امورات مردم به انجام می‌رسانند که این همت جای تقدیر دارد.
*** رسیدگی به قریب 800 هزار پرونده در دستگاه قضائی استان کرمان
رئیس کل دادگستری استان کرمان در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به این مطلب که در سال 1403 قریب 800 هزار پرونده در دادگستری کل استان کرمان رسیدگی شده است، تصریح کرد: راه اندازی دادگاه‌های صلح در سال گذشته منجر به افزایش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضائی شده است که با رسیدگی به بخش باقی مانده این پرونده‌ها در سال جاری، نرخ رسیدگی به پرونده‌ها در استان ارتقاء خواهد یافت.
حجت الاسلام و المسلمین حمیدی با اشاره به این مطلب که در سال گذشته اقدامات شاخصی از جمله پیشبرد برنامه‌ها براساس سند تحول و تعالی قوه قضائیه انجام شده است، تاکید کرد: به نظر بنده از ابتدای تصویب سند تحول و تعالی قوه قضائیه، سال 1403 درخشان‌ترین سال در اجرای برنامه‌های این سند بوده است.
وی گفت: اَبَرپروژه قوه قضائیه در سال گذشته، راه اندازی دادگاه‌های صلح با وجود کمبود نیرو‌های قضائی و اداری و کمبود تجهیزات مورد نیاز بود که این اقدام نیز با بسیج امکانات موجود محقق شده و این دادگاه‌ها در سراسر استان کرمان راه اندازی شده است و مشکلاتی نیز وجود دارد که به مرور این موارد برطرف می‌گردد.
عالی‌ترین مقام قضائی استان کرمان افزود: ساماندهی دادگاه‌های صلح از نظر تامین کادر قضائی و اداری یکی از اولویت‌های قوه قضائیه در سال 1404 است.
وی با اشاره به اینکه در پایان سال گذشته قریب 18 قاضی جدید در استان کرمان کار خود را آغاز کرده‌اند، تصریح کرد: در بسیاری از نقاط استان که از نظر نیروی قضائی با مشکل مواجه بوده‌ایم، این مشکلات در حد توان برطرف شده است.
حجت الاسلام والمسلمین حمیدی گفت: دوره کارآموزی ویژه دادگاه‌های صلح نیز در حال برگزاری است و این نوید خوبی را می‌دهد که در سال پیش رو، می‌توانیم بخشی از کمبود کادر قضائی این دادگاه‌ها را برطرف کنیم.
وی افزود: در حوزه تامین نیروی اداری نیز مجوز جذب شش هزار نفر برای دادگاه‌های صلح در سراسر کشور صادر شده است و این جذب با اولویت کارکنان شورا‌های حل اختلاف در سال جاری انجام خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: سهم استان کرمان از نیرو‌های اداری که در سال جاری جذب می‌شوند، 224 نفر کارمند است که منجر به تامین نیازمندی‌های حوزه‌های قضائی استان کرمان می‌شود.
حجت الاسلام و المسلمین حمیدی با اشاره به این مطلب که از نظر فضای اداری با مشکلات جدی در استان رو‌به‌رو هستیم و پروژه‌هایی در این زمینه در دست کار است، تاکید کرد: تامین اعتبارات مورد نیاز پروژه‌های نیمه تمام نیز در دست انجام است.
وی ضمن اشاره به این مطلب که در حال حاضر احداث 1400 مترمربع فضای اداری در دادسرای کرمان در دست انجام است، گفت: پروژه 7500 مترمربعی واقع در هفت باغ کرمان را در دست اجرا داریم و تامین اعتبار خوبی نیز از حساب خاص ریاست قوه قضائیه انجام شده است و کار اجرایی این پروژه نیز آغاز شده است.
وی تاکید کرد: پروژه‌های توسعه‌ای در برخی از شهرستان‌های استان کرمان نیز در دست انجام است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/713492/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محمدرضا گلزار: خوشگل‌ها از من تعریف می‌کنند/ عکس

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

علی اکبر صالحی: زمان آن رسیده که ذهنیت جهان را نسبت به ایران با جدیت بیشتری تغییر دهیم/ ایران‌شناسی باید «بین‌المللی» شود؛ ما نیاز داریم که این حوزه را از انزوا درآوریم و به عرصه جهانی بیاوریم/ ما در جهانی به‌سر می‌بریم که مسابقه روایت‌ها در جریان است

جزئیات جدید از اختلاس برنجی در کرمان (+عکس)

مانور آمادگی و مدیریت بحران در بافت تاریخی بوشهر برگزار می شود

آهنگ «دل نَکن» را از بهنام بانی بشنوید

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

دو مدال برنز بوکسورهای ایران در ارمنستان

ساکت به نساجی برگشت!

آوای دلنشین «هنگ درام» در دلِ طبیعت

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

هوش مصنوعی پرستاری را آسان می‌کند

چهره تیم‌های فینالیست جام حذفی هندبال مشخص شد

قهرمانی محمدصالح کمره در دوومیدانی نوجوانان آسیا

لیگ برتر بسکتبال؛ پیروزی قاطع شهرداری گرگان مقابل کاله

تورنمنت بوکس ارمنستان؛ پایان کار تیم امید با کسب 2 مدال برنز

صعود رون و خاچانوف به نیمه نهایی ATP-500 بارسلونا

کاراته وان مصر؛ حذف عسگری و برزویی

شهرداری گرگان پیروز جدال دوم مرحله نیمه نهایی برابر کاله

چراغ قهرمانی برای سرخ‌ها خاموش شد؛ پرسپولیس، سپاهان را در کورس نگه داشت

تصاویر/رژه صلابت و اقتدار نیروهای مسلح در کرمان

سند افتخار ارتش، شهدای گلگون کفن آن هستند

برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان

موزیک «ناز شستم» با صدای آرمین زارعی

پرده‌برداری از نقش ژن‌های ارثی در ابتلا به سرطان و درمان آن

ادعای یک سپاهانی: پرسپولیس شانسی برای قهرمانی ندارد

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اهداف پروازی

5 سهمیه برای ایران در مسابقات پاراشنا قهرمانی جهان

تکذیب شایعات؛ کلوپ در ردبول خوشحال است!

سلام تراکتور به قهرمانی با شکست ملوان

نگرانی جمهوری‌خواهان از به زیر کشیده شدن با سیاست های ترامپ

نقشه مخفی ویروس زیکا برای عبور از جفت جنین لو رفت!

رژه باشکوه نیروهای مسلح در کرمان

عملیات نجات؛ رهایی 5 نفر از مرگ حتمی

استقلال و پرسپولیس آماده برای جابه‌جایی قلی‌زاده

اجرای دلی و عاشقانه با خوانندگی حمید هیراد

زهره، خواهر خشن زمین

نجات 5 کوهنورد گرفتار در کوه‌های کوهپایه

استقبال بی نظیر دانشجویان از برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان

برگزاری راهپیمایی مردمی در کرمان / فریاد بلند مردم دیار حاج قاسم در دفاع از مردم غزه

اجرای قطعه "اندک اندک" از آثار «شهرام ناظری»، توسط نوازندگان ژاپنی در توکیو

رسانه عبری: اسرائیل ابزار فشار ترامپ بر تهران است

وقتی گوگرد هم تسلیم شد؛ سولفورزدای ایرانی جایگزین نوع آمریکایی شد

پویش ملی حال خوب در قلعه گنج

سرنوشت کشور را نباید به مذاکرات گره زد

نمازگزاران کرمانی در حمایت از غزه شعار «مرگ بر اسرائیل» را فریاد زدند

تلاش 24 ساعته امدادگران برای نجات جان 5 نفر در ارتفاعات کوهپایه کرمان

عملیات نجات 24ساعته درکوه‌های کوهپایه؛رهایی 5نفر از مرگ حتمی

حامد لک و سرمربی، رفیقِ رفیق! (عکس)