کرمان رصد

آخرين مطالب

ربات انسان‌نمای خوشامدگو و راهنما در نمایشگاه اکسپو 2025 علمي

ربات انسان‌نمای خوشامدگو و راهنما در نمایشگاه اکسپو 2025
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا /یک ربات انسان‌نمای چینی در نقش راهنمای تور برای کمک به بازدیدکنندگان در اکسپوی 2025 اوزاکا عمل می‌کند.
یک ربات انسان‌نمای چینی به نام «واکر سی»(Walker C) قرار است در نمایشگاهی که در اوزاکای ژاپن برگزار می‌شود، از بازدیدکنندگان استقبال کند و خدمات راهنمایی را ارائه دهد.
به نقل از آی‌ای، ربات انسان‌نمای Walker C که به تازگی توسط شرکت چینی UBTech Robotics ساخته شده است، در نمایشگاه اکسپو 2025 به بازدیدکنندگان خدمات‌رسانی خواهد کرد.
مدل جدید این ربات انسان‌نمای جمع‌وجور قرار است یک رقیب برای ربات انسان‌نمای G1 شرکت Unitree باشد و اعتقاد بر این است که دست‌های ماهرانه به‌تازگی به نمایش گذاشته‌شده آن قادر به انجام وظایف پیچیده هستند و پیشرفت در خودمختاری در دنیای واقعی را برجسته می‌کنند.
نمایشگاه اکسپو 2025 که قرار است در تاریخ 13 آوریل(24 فروردین) در جزیره مصنوعی یومنوشیما(Yumenoshima) در شهر اوزاکای ژاپن برای عموم افتتاح شود، به بازدیدکنندگان این نوید را می‌دهد که نگاهی به زندگی در آینده داشته باشند.
شرکت UBTech در ماه مارس یک ربات انسان‌نما در اندازه واقعی به نام تین کونگ(Tien Kung) را معرفی کرد که برای تحقیقات طراحی شده بود و قیمت آن 41 هزار و 200 دلار بود.
پیشرفت‌های فناوری انسان‌نما
ربات انسان‌نمای Walker C به طور رسمی در غرفه چین در جریان این نمایشگاه رونمایی خواهد شد.
در حالی که این ربات هنوز برای عموم منتشر نشده است، ویدئوی پیش‌نمایشی که توسط خبرگزاری‌های چینی به اشتراک گذاشته شده است، نشان می‌دهد که می‌تواند نسل گام بعدی این شرکت پس از عرضه مدل Tien Kung باشد.
انتظار می‌رود Walker C با ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته مانند G1 با قابلیت‌هایی از جمله حرکات ماهرانه دست‌ها، کارهای دستکاری در دنیای واقعی و اسکن بارکد با استفاده از بینش رایانه‌ای رقابت کند.
نمایش‌های اولیه نشان می‌دهد که Walker C وظایف چند مهارتی مانند بسته‌بندی و برچسب زدن را با درجات بالایی از خودمختاری انجام می‌دهد که نشان دهنده هوش فیزیکی یکپارچه و قدرت سازگاری در لحظه آن است.
این ویژگی‌ها حرکت چین به سمت هوش عمومی مصنوعی(AGI) برای رباتیک را با سیستم‌هایی که می‌توانند وظایف پیچیده‌ای را در بدنه‌های مختلف رباتیک بدون آموزش مجدد انجام دهند، برجسته می‌کند.
از آنجایی که نمایشگاه اکسپو بر روی چشم‌انداز زندگی در آینده متمرکز است، اولین کار Walker C یک نگاه اجمالی و ملموس از نحوه کار قریب‌الوقوع ربات‌های انسان‌نما به زودی در کنار انسان در تدارکات، خدمات و محیط‌های روزانه ارائه می‌دهد.
جهش رباتیک
ربات انسان‌نمای Tien Kung که احتمالا Walker C بر پایه آن ساخته شده است، یک ربات انسان‌نما با اندازه کامل است که توسط شرکت UBTech با مرکز نوآوری ربات انسان‌نمای پکن(X-Humanoid) توسعه یافته است و در حال حاضر قابل پیش‌سفارش است. انتظار می‌رود تحویل این ربات از سه ماهه دوم سال جاری میلادی آغاز شود.
ربات انسان‌نمای Walker C یک نسخه ارتقاءیافته از مدل Tien Kung است که در سال 2023 با ارتفاع 170 سانتی‌متر معرفی شد و برای تحقیقاتی که نیاز به استحکام، چابکی و پایداری بالایی دارد، مهندسی شده است.
این ربات می‌تواند با سرعت 10 کیلومتر در ساعت در زمین‌های مختلف از جمله پله‌ها، شن و ماسه و برف راه برود. این سیستم از ادغام با اجزای پیشرفته مانند حسگرهای لیدار، پردازنده‌های شرکت انویدیا (Jetson Orin) و دست‌های رباتیک پنج انگشتی پشتیبانی می‌کند.
معرفی این ربات همزمان با تلاش‌های چین برای پیشبرد رباتیک مقرون‌به‌صرفه، پیش از استقرار گسترده ربات اپتیموس(Optimus) شرکت آمریکایی تسلا انجام گرفته است.
شرکت UBTech همچنین یک پلتفرم هوش مصنوعی موسوم به «Hui Si Kai Wu» را معرفی کرد که با ایجاد امکان تصمیم‌گیری پیچیده، استقلال رباتیک را افزایش می‌دهد. این پلتفرم اجازه می‌دهد تا ربات‌ها وظایف را تفسیر کنند، اجرا را برنامه‌ریزی کنند و با شرایط پویا سازگار شوند.
این ربات در طول یک نمایش زنده، وظایفی مانند دیوارچینی با آجر، تفکیک زباله و عملیات لجستیک را انجام داد و این وظایف را در لحظه تنظیم کرد.
این پلتفرم، دید، برنامه‌ریزی، زبان و حرکت را ادغام می‌کند و از یک سیستم کم‌کد برای تسهیل توسعه استفاده می‌کند. هدف آن نیز تامین انرژی ربات‌هایی است که قادر به کار در محیط‌های تجاری، صنعتی و مسکونی هستند.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/713483/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محمدرضا گلزار: خوشگل‌ها از من تعریف می‌کنند/ عکس

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

علی اکبر صالحی: زمان آن رسیده که ذهنیت جهان را نسبت به ایران با جدیت بیشتری تغییر دهیم/ ایران‌شناسی باید «بین‌المللی» شود؛ ما نیاز داریم که این حوزه را از انزوا درآوریم و به عرصه جهانی بیاوریم/ ما در جهانی به‌سر می‌بریم که مسابقه روایت‌ها در جریان است

جزئیات جدید از اختلاس برنجی در کرمان (+عکس)

مانور آمادگی و مدیریت بحران در بافت تاریخی بوشهر برگزار می شود

آهنگ «دل نَکن» را از بهنام بانی بشنوید

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

دو مدال برنز بوکسورهای ایران در ارمنستان

ساکت به نساجی برگشت!

آوای دلنشین «هنگ درام» در دلِ طبیعت

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

هوش مصنوعی پرستاری را آسان می‌کند

چهره تیم‌های فینالیست جام حذفی هندبال مشخص شد

قهرمانی محمدصالح کمره در دوومیدانی نوجوانان آسیا

لیگ برتر بسکتبال؛ پیروزی قاطع شهرداری گرگان مقابل کاله

تورنمنت بوکس ارمنستان؛ پایان کار تیم امید با کسب 2 مدال برنز

صعود رون و خاچانوف به نیمه نهایی ATP-500 بارسلونا

کاراته وان مصر؛ حذف عسگری و برزویی

شهرداری گرگان پیروز جدال دوم مرحله نیمه نهایی برابر کاله

چراغ قهرمانی برای سرخ‌ها خاموش شد؛ پرسپولیس، سپاهان را در کورس نگه داشت

تصاویر/رژه صلابت و اقتدار نیروهای مسلح در کرمان

سند افتخار ارتش، شهدای گلگون کفن آن هستند

برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان

موزیک «ناز شستم» با صدای آرمین زارعی

پرده‌برداری از نقش ژن‌های ارثی در ابتلا به سرطان و درمان آن

ادعای یک سپاهانی: پرسپولیس شانسی برای قهرمانی ندارد

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اهداف پروازی

5 سهمیه برای ایران در مسابقات پاراشنا قهرمانی جهان

تکذیب شایعات؛ کلوپ در ردبول خوشحال است!

سلام تراکتور به قهرمانی با شکست ملوان

نگرانی جمهوری‌خواهان از به زیر کشیده شدن با سیاست های ترامپ

نقشه مخفی ویروس زیکا برای عبور از جفت جنین لو رفت!

رژه باشکوه نیروهای مسلح در کرمان

عملیات نجات؛ رهایی 5 نفر از مرگ حتمی

استقلال و پرسپولیس آماده برای جابه‌جایی قلی‌زاده

اجرای دلی و عاشقانه با خوانندگی حمید هیراد

زهره، خواهر خشن زمین

نجات 5 کوهنورد گرفتار در کوه‌های کوهپایه

استقبال بی نظیر دانشجویان از برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان

برگزاری راهپیمایی مردمی در کرمان / فریاد بلند مردم دیار حاج قاسم در دفاع از مردم غزه

اجرای قطعه "اندک اندک" از آثار «شهرام ناظری»، توسط نوازندگان ژاپنی در توکیو

رسانه عبری: اسرائیل ابزار فشار ترامپ بر تهران است

وقتی گوگرد هم تسلیم شد؛ سولفورزدای ایرانی جایگزین نوع آمریکایی شد

پویش ملی حال خوب در قلعه گنج

سرنوشت کشور را نباید به مذاکرات گره زد

نمازگزاران کرمانی در حمایت از غزه شعار «مرگ بر اسرائیل» را فریاد زدند

تلاش 24 ساعته امدادگران برای نجات جان 5 نفر در ارتفاعات کوهپایه کرمان

عملیات نجات 24ساعته درکوه‌های کوهپایه؛رهایی 5نفر از مرگ حتمی

حامد لک و سرمربی، رفیقِ رفیق! (عکس)