اظهارات اوگویف پس از نخستین قهرمانی در اروپا
ورزشي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - میزان /قهرمان کشتی آزاد المپیک گفت: در فینال قهرمانی اروپا ناگهانی عقب افتادم، اما نگران نبودم، چون به آمادگیام اطمینان داشتم.
زائور اوگویف، کشتیگیر سرشناس روس و قهرمان المپیک، توانست برای نخستینبار عنوان قهرمانی مسابقات کشتی قهرمانی اروپا را از آن خود کند. او پس از پیروزی در گفتوگویی از احساسات خود گفت و درباره روند مسابقه نهایی و تجربهاش در وزن جدید 61 کیلوگرم که کمتر از یک سال است در آن رقابت میکند، توضیحاتی ارائه داد.
وی ادامه داد: «یک روز پیش از فینال، من و آرسن هاروتونیان قول دادیم مبارزهای دیدنی ارائه دهیم، و همینطور هم شد. در طول دوران ورزشیام، همیشه فینالها دشوار بودهاند. این بار هم ناگهانی عقب افتادم و مجبور به جبران شدم، اما نگران نبودم، چون به آمادگیام اطمینان داشتم.»
در جریان مسابقه، پس از یکی از فنهای امتیازآور اوگویف، تیم فنی با درخواست چلنج وارد عمل شد. او در این باره گفت: «چلنچ با تصمیم کادر فنی انجام شد. از بیرون بهتر میدیدند. در نهایت دو امتیاز گرفتم و بعد هم فن چهار امتیازی زدم. وقتی دوباره فن زدم و باز هم فقط دو امتیاز دادند، با خودم گفتم شاید تابلوی چهار امتیازی رنگ من را نیاوردهاند! البته داوران حرفهای هستند و من مطمئن بودم که امتیازهای لازم را میگیرم و پیروز میشوم.»
اوگویف درباره شرایط جسمانیاش در پایان مبارزه گفت: «برای قهرمانی اروپا آماده بودم، خسته نبودم و انرژی کافی برای فینال داشتم.»
او همچنین به بازگشت خود به سکو پس از المپیک توکیو اشاره کرد و گفت: «در روز فینال متوجه شدم که مدت زیادی در مسابقات بزرگ قهرمان نشدهام. حتی حس قرار گرفتن روی سکوی قهرمانی را فراموش کرده بودم. امیدوارم از این به بعد همهچیز همینطور پیش برود، بهخصوص که این اولین قهرمانی من در اروپا بود.»
در ادامه، اوگویف از روند تطبیق خود با وزن 61 کیلوگرم گفت: «کمکم به فرم دلخواه میرسم. هرچه بیشتر در مسابقات حاضر شوم، شرایط بهتر خواهد شد.»

او در پایان به برگزاری مسابقات به یاد بوایسار سایتیاف، اسطوره کشتی روسیه، اشاره کرد: «سایتیاف برای همه کشتیگیران جهان الگو و افسانهای تکرارنشدنی بود. هر حرکت او را تقلید میکردند. متأسفانه او دیگر در میان ما نیست، اما یادش برای همیشه زنده خواهد ماند.»
زاور اوگویف همچنین از تجربه خود در شهر براتیسلاوا گفت: «آبوهوای اینجا شبیه کشور خودمان است. حس خانه داشتم. امیدوارم پیش از بازگشت، فرصتی برای قدم زدن در اسلواکی پیدا کنیم.»
بازار
-
جمعه ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶:۱۰
-
۱۵ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/713062/