کرمان رصد

آخرين مطالب

مدیرکل بنیاد مسکن کرمان وقوع سیلاب در منازل مسکونی قناتغستان را تایید کرد/ شرکت هفت باغ پاسخگو باشد اجتماعي

مدیرکل بنیاد مسکن کرمان وقوع سیلاب در منازل مسکونی قناتغستان را تایید کرد/ شرکت هفت باغ پاسخگو باشد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش ؛ مهدی محمدی مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان در نشست خبری در پاسخ به سوالی در مورد مشکلات ایجاد شده در زمین های واگذار شده به مردم در شهرک روستای قناتغستان از توابع شهرستان کرمان که با مشکل قرار گرفتن در مسیر سیلاب مواجه شده اند گفت : بله متاسفانه این موضوع صحت دارد و تبدیل به مشکل برای مردم شده است و حل آن نیازمند همکاری شرکت هفت باغ است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی اعلام کرد : بنیاد مسکن از حدود سال 1370 شروع به تفکیک زمین های منطقه قناتغستان و الحاق آنها می نماید، اما بعد از این اقدام در طی سال های بعد، شرکت هفت باغ علوی با اقداماتی به منظور ساماندهی اراضی خود، در طبیعت مناطق بالا دست این اراضی دست برده و بدون هماهنگی با مراجع ذیربط و بنیاد مسکن، تغییراتی را در مسیر رودخانه ها و روان آب ها ایجاد کرده و این موضوع موجب این شد تا مسیر رودخانه های فصلی تغییر کند و طی این سال ها سیلاب به بخشی از اراضی و خانه های مردم در شهرک قناتغستان خسارت بزند.
محمدی گفت : چند بار تا کنون در حضور معاون استاندار کرمان جلسه گذاشتیم و موضوع را پیگیری کردیم که چرا این اقدام در جایی که 20 سال مردم خانه ساخته اند، چنین اقدامی صورت گرفته است؛ باید در بالا دست شهرک مسیر رودخانه ها را اصلاح کنند تا مشکل مردم منطقه حل شود؛ قول داده اند اما هنوز عمل نشده است.
او تصریح کرد : کار بنیاد مسکن استان هنگام واگذاری های زمین در این منطقه قانونی و طبق استعلامات و کار کارشناسی بوده است، شرکت هفت باغ علوی به همراه شرکت آب منطقه ای استان و اداره کل منابع طبیعی استان باید به طور مشترک این مشکل را پیگیری و حل نمایند.
مدیر کل بنیاد مسکن استان کرمان در ادامه گفت : در حال حاضر مشکلی در واگذاری زمین در روستاها نداریم و در هر روستایی که نیاز باشد موضوع را بررسی؛ اراضی ملی را شناسایی کنیم و به متقاضیان واجد شرایط زمین واگذار می کنیم.
او بیان کرد : نرخ مقاوم‌سازی ساختمان‌های روستایی به 67 درصد رسیده که عددی قابل قبول است.
وی افزود : طرح‌های هادی پس از تأیید در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان وارد مرحله طراحی، تصویب و اجرا می‌شوند گفت: در حال حاضر در بیش از 2400 روستای استان کرمان طرح هادی اجرا شده‌ است. همچنین طرح هادی بیش از 1000 روستا بازنگری شده است.
محمدی اعلام کرد : فرایند قانونی صدور مجوز و واگذاری زمین در سه مرحله شامل آورده متقاضی، پرداخت قسط وام، و پیشبرد پروژه انجام می‌شود.
مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان گفت :در قالب برنامه هفتم توسعه، باید سالانه 200 هزار واحد مسکونی روستایی در کشور احداث شود؛ این موضوع نیازمند تأمین منابع مالی مطمئن، هماهنگی بین دستگاه‌ها و اجرای دقیق مقررات فنی ساختمان است.
او از کاهش نرخ سود تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن از 23 درصد به 18 درصد خبر داد.
کد خبر 2047395

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/712620/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

خاموشی زودهنگام هواداران هوادار! (عکس)

شاهکار یانی در قطعه ای بیکلام به نام «بلبل»

بازی بزرگ‌تر پشت درهای بسته

تهران در محاصره 55 بحران

فارن پالیسی: نتانیاهو جنگ دوم غزه را آغاز کرده است؟

ستاره‌ای که اتم‌ها را متلاشی می‌کند

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

مطالبه جدی استاندار کرمان از وزارت صمت و ایمیدرو

بازدید رئیس کل دادگستری استان گیلان از دادگستری شهرستان رودبار و افتتاح مجتمع مسکونی

سبقت بوژوویچ از سه چهره سرشناس استقلال!

عکس/پست اینستاگرامی جدید رضا گلزار

برنز آسیا بر گردن دختر دونده ایران

آهنگ «باران ببارد می روی» با صدای حجت اشرف زاده

آهنگ زیبای صادق زین به اسم «دعوت»

ترسیدن با صدای بلند!

استقبال از واقعیت

اصلاح‌طلبان رادیکال علیه توافق!

مالیات از خانه‌های خالی فقط خالی‌بندی شد!

تابناک مدعی شد: جزئیاتی جدید از مذاکرات مسقط

عباس عبدی: تندروهای طرفدار شبه‌‏علم نقشی مخرب در دوره کرونا داشتند

نور چند دقیقه طول میکشه از خورشید به سیارات دیگر منظومه شمسی برسد؟

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

مادر شهیدان والامقام «پسندی» به فرزندان شهیدیش پیوست

مالاوابیج، غذای اصیل رشتی که باید امتحان کنید! | ترکیبی از ترش و شیرین با طعمی فراموش نشدنی +ویدئو

سلطه شرکت‌های خصولتی بر اقتصاد/ به بخش خصوصی میدان نمی‌دهند

آیین غبارروبی گلزار شهدای خرم‌آباد+ عکس

انگاپت در تیم والیبال فولاد؛ لئون از دست عطایی پرید

آهنگ «بعد تو» را از محسن یگانه بشنوید

ادعای نیویورک تایمز درباره مخالفت ترامپ با اقدام نظامی علیه ایران

چرا «اخبار خاص» مذاکرات توسط این خبرنگار اسرائیلی مخابره می‌شود؟

خنده‌های دیپلماتیک و شوخی‌های جدی

دو پست با یک نفر!

تشخیص موارد نرمال و غیرنرمال تومور از تصاویر MRI ممکن می شود تشخیص موارد نرمال و غیرنرمال تومور از تصاویر MRI ممکن می شود

جایزه 250 هزار دلاری برای کشف 1.5 میلیون شی پنهان در فضا

مراسم بزرگداشت شهید رضا چراغی در گلزار شهدای تهران برگزار شد

خیبر 1 – 0 نساجی: در خرم آباد جشن بقا برپا شد

راز خودرو سواری مدفون در سیرجان

در ایران کمبودی نیست؛ مشکل مدیریت منابع و بروکراسی است

محمدرضا گلزار: این پز نیست، سبک زندگی منه!

نماینده کرمان: ترک فعل در معادن کرمان باید پاسخ داده شود

اصطلاح زشت خصولتی را باید کنار بگذاریم

درآمد معادن؛ صرف هزینه جاری یا سرمایه‌گذاری برای آینده؟

گزینش نفس‌گیر در آزمون هول‌هولکی استخدام معلم

توافق شود هم تازه برمی‌گردیم به سال‌های قبل از 1397

اهمیت حضور گروسی در تهران برای دور دوم مذاکرات

پایان راه ظریف با دولت

نقش مساعد منطقه در مذاکرات

برخی معادن جنوب در احتکار دلالان است

سفر معاون اول رییس‌جمهور به کرمان