کرمان رصد

آخرين مطالب

از یزد تا سکوی افتخار؛ خواهرانی که دیده نشدند ورزشي

از یزد تا سکوی افتخار؛ خواهرانی که دیده نشدند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا /در میان هیاهوی قهرمانان ورزش ایران نام خواهرانی از یزد همچون نگینی درخشان در رشته جودو می‌درخشد.
شبنم و شقایق خیراندیش دو خواهر ورزشکار سال‌هاست که در سکوت رسانه‌ای و با وجود تمام کم و کاستی‌ها و گاها بی مهری‌ها در رشته جودو افتخارآفرینی می‌کنند.این خانواده طی بیش از سیزده سال فعالیت حرفه‌ای، افتخارات متعددی در سطوح مختلف به دست آورده‌اند. اما ماجرای موفقیت این خانواده تنها به این دو خواهر محدود نمی‌شود بلکه شایان خیراندیش برادر بزرگ‌ تر خانواده عضو تیم ملی و قهرمان جهانی جودو است و شادمان خیراندیش برادر دیگر نخستین کسی بود که درهای این مسیر ورزشی را به روی خانواده گشود.
این خانواده طی بیش از سیزده سال فعالیت حرفه‌ای، افتخارات متعددی در سطوح مختلف به دست آورده‌اند که مقام سوم تیمی در مسابقات بین‌المللی نوروزگاه، مقام اول جوانان کشور، سه مقام دوم در رده نوجوانان، سه مقام سوم و یک مقام دوم در سطح نوجوانان و جوانان و همچنین مقام‌هایی در مسابقات بسیج و لیگ‌های مختلف از افتخارات این دو خواهر است.
شقایق خیراندیش از چگونگی آشنایی با جودو گفت: من و شبنم در ابتدا کاراته کار می‌کردیم، اما وقتی شادمان از طریق مدرسه با جودو آشنا شد این مسیر برای همه ما آغاز شد. بعد از او نیز شایان به تیم ملی رسید و ما هم با دیدن موفقیت‌هایش، وارد جودو شدیم.
بازار
خیراندیش ضمن بیان اینکه این قهرمانی‌ها ظی این سال‌ها به آسانی به دست نیامده‌ است گفت: آنچه این مسیر را دشوارتر کرده کمبود حمایت‌های مالی و گاها بی‌توجهی مسئولان بوده است، هر چند که رئیس هیات همیشه پشتیبان و حامی ما بوده است اما این کافی نیست. اکثرا هزینه اعزام به مسابقات را از جیب پرداخت می‌کنیم هر چند بارها وعده داده‌اند که هزینه‌ها را پرداخت می‌کنن اما عملاً این اتفاق تا به امروز رخ نداده است.
وی با اشاره به نبود اسپانسر و همچنین بی‌توجهی رسانه‌ها و نادیده گرفتن موفقیت‌های بانوان ورزشکار گفت: هرچند که حواشی ورزش بانوان کمتر شده اما همچنان درگیر برخی از حواشی است. شبنم قهرمان رشته اورال کشور شد ولی حتی یک خبر از او منتشر نشد. من مقام بین‌المللی گرفتم، اما یک بنر ساده هم برای ما نصب نشد. طبیعی است که وقتی کسی ما را نمی‌شناسد و اطلاع رسانی درستی انجام نمی‌شود رسانه‌ای نیز اخبار قهرمانی ما را پوشش نمی‌دهد.
این قهرمان یزدی جودو ایران ضعف اصلی در نبود اطلاع‌رسانی مؤثر را عدم پیگیری مسئولان دانست و افزود: اگر مسئولین خواسته باشند رسانه‌ها نیز وارد خواهند شد اما وقتی هیچ‌کس سراغی از ما نمی‌گیرد این طبیعی است که صدای ما در جایی شنیده نمی‌شود.
وی در پایخ به این سوال که تحصیل و ورزش قهرمانی تداخلی برای یکدیگر ایجاد نمی‌کند گفت: در حال حاضر ترم آخر علوم ورزشی هستیم و اعتقاد داریم که ورزش و تحصیل باید کنار یکدیگر باشند. ورزشکار حرفه‌ای باید علاوه بر قدرت جسمی، دانش بالایی نیز داشته باشد.
خیراندیش در پایان با امید و انگیزه در خصوص آینده گفت: هیچ چیز غیرممکن نیست. ما نیازی به تأیید کسی نداریم و فقط تلاش می‌کنیم تا در این مسیر، افتخارات بیشتری را برای شهر و کشورمان به ارمغان آوریم.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/712609/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حال بد هواداران هوادار! +عکس

تصمیم تاریخی فرهاد مجیدی قبل از بازی  گل گهر- استقلال

مهم ترین ارگ های ایران که حالا جاذبه تاریخی اند + تصاویر

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

خاموشی زودهنگام هواداران هوادار! (عکس)

شاهکار یانی در قطعه ای بیکلام به نام «بلبل»

بازی بزرگ‌تر پشت درهای بسته

تهران در محاصره 55 بحران

فارن پالیسی: نتانیاهو جنگ دوم غزه را آغاز کرده است؟

ستاره‌ای که اتم‌ها را متلاشی می‌کند

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

مطالبه جدی استاندار کرمان از وزارت صمت و ایمیدرو

بازدید رئیس کل دادگستری استان گیلان از دادگستری شهرستان رودبار و افتتاح مجتمع مسکونی

سبقت بوژوویچ از سه چهره سرشناس استقلال!

عکس/پست اینستاگرامی جدید رضا گلزار

برنز آسیا بر گردن دختر دونده ایران

آهنگ «باران ببارد می روی» با صدای حجت اشرف زاده

آهنگ زیبای صادق زین به اسم «دعوت»

ترسیدن با صدای بلند!

استقبال از واقعیت

اصلاح‌طلبان رادیکال علیه توافق!

مالیات از خانه‌های خالی فقط خالی‌بندی شد!

تابناک مدعی شد: جزئیاتی جدید از مذاکرات مسقط

عباس عبدی: تندروهای طرفدار شبه‌‏علم نقشی مخرب در دوره کرونا داشتند

نور چند دقیقه طول میکشه از خورشید به سیارات دیگر منظومه شمسی برسد؟

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

مادر شهیدان والامقام «پسندی» به فرزندان شهیدیش پیوست

مالاوابیج، غذای اصیل رشتی که باید امتحان کنید! | ترکیبی از ترش و شیرین با طعمی فراموش نشدنی +ویدئو

سلطه شرکت‌های خصولتی بر اقتصاد/ به بخش خصوصی میدان نمی‌دهند

آیین غبارروبی گلزار شهدای خرم‌آباد+ عکس

انگاپت در تیم والیبال فولاد؛ لئون از دست عطایی پرید

آهنگ «بعد تو» را از محسن یگانه بشنوید

ادعای نیویورک تایمز درباره مخالفت ترامپ با اقدام نظامی علیه ایران

چرا «اخبار خاص» مذاکرات توسط این خبرنگار اسرائیلی مخابره می‌شود؟

خنده‌های دیپلماتیک و شوخی‌های جدی

دو پست با یک نفر!

تشخیص موارد نرمال و غیرنرمال تومور از تصاویر MRI ممکن می شود تشخیص موارد نرمال و غیرنرمال تومور از تصاویر MRI ممکن می شود

جایزه 250 هزار دلاری برای کشف 1.5 میلیون شی پنهان در فضا

مراسم بزرگداشت شهید رضا چراغی در گلزار شهدای تهران برگزار شد

خیبر 1 – 0 نساجی: در خرم آباد جشن بقا برپا شد

راز خودرو سواری مدفون در سیرجان

در ایران کمبودی نیست؛ مشکل مدیریت منابع و بروکراسی است

محمدرضا گلزار: این پز نیست، سبک زندگی منه!

نماینده کرمان: ترک فعل در معادن کرمان باید پاسخ داده شود

اصطلاح زشت خصولتی را باید کنار بگذاریم

درآمد معادن؛ صرف هزینه جاری یا سرمایه‌گذاری برای آینده؟

گزینش نفس‌گیر در آزمون هول‌هولکی استخدام معلم

توافق شود هم تازه برمی‌گردیم به سال‌های قبل از 1397

اهمیت حضور گروسی در تهران برای دور دوم مذاکرات

پایان راه ظریف با دولت