کرمان رصد

آخرين مطالب

افزایش تصادفات نوروزی و هشدار پلیس راهور به مسافران اجتماعي

افزایش تصادفات نوروزی و هشدار پلیس راهور به مسافران
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - صفحه اقتصاد - سردار سید تیمور حسینی؛ رئیس پلیس راهور فراجا، ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر به مقام معظم رهبری، مسلمانان جهان و ملت شریف ایران، اظهار داشت: امیدواریم طاعات و عبادات یک ماه گذشته مورد قبول حق تعالی قرار گرفته و سالی سرشار از سلامتی و موفقیت برای همه رقم بخورد.
سردار حسینی با ابراز تأسف از حادثه تلخ واژگونی اتوبوس مسافربری در گردنه چترود کرمان، توضیح داد: این اتوبوس که از کرمان و سپس خراسان رضوی در حال حرکت بود، ساعت 17 روز گذشته (10 فروردین 1404) در یکی از پیچ‌های گردنه واژگون شد.
بر اساس گزارش اولیه پلیس راه کرمان، این حادثه منجر به جان باختن 14 نفر از سرنشینان، ازجمله راننده 37 ساله، و مجروح شدن 46 نفر دیگر شد. متأسفانه برخی مسافران در شرایط غیرایمن، نظیر کف و جعبه اتوبوس، سوار شده بودند.
این مقام ارشد انتظامی افزود: گزارش‌های شاهدان عینی و مصدومان حاکی از نقص فنی ترمز این اتوبوس از ابتدای سفر بوده است. به‌رغم هشدارهای مسافران، راننده با سرعت بالا حرکت کرد و سرانجام تلاش وی برای کنترل وسیله نقلیه بی‌نتیجه ماند. تحقیقات تکمیلی پلیس راهور برای شناسایی علت دقیق این سانحه ادامه دارد.
جمع‌بندی تصادفات نوروز 1404
رئیس پلیس راهور با اشاره به آمار تصادفات نوروزی گفت: در بازه 16 روزه از 25 اسفند 1403 تا 10 فروردین 1404، 534 تصادف فوتی ثبت شده که متأسفانه 640 نفر جان خود را از دست داده‌اند. همچنین 12,210 تصادف جرحی با 15,262 مجروح و 68,185 تصادف خسارتی گزارش شده است. در مجموع، تعداد کل تصادفات این بازه 80,929 مورد بوده که باوجود کاهش 4 درصدی آمار فوتی‌ها، همچنان نگران‌کننده است. استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، خوزستان و اصفهان بیشترین آمار فوتی را داشته‌اند.
همچنین علل اصلی تصادفات منجر به فوت مربوط به تخلف عدم توجه به جلو با 45 درصد،تغییر مسیر ناگهانی با 15 درصد و عدم توانایی در کنترل وسیله نقیله نیز 14 درصد بوده و بیشترین بازه زمانی وقوع نیز از ساعت 16 الی 20 بوده است.
آمار 24 ساعت گذشته تصادفات(سر صحنه)
سردار حسینی درباره آمار 24 ساعت گذشته اظهار داشت: در این بازه زمانی، 17 تصادف فوتی با 33 جان‌باخته، 346 تصادف جرحی با 499 مجروح، و 2,170 تصادف درون‌شهری و برون‌شهری رخ داده است.
هشدار پلیس راهور به مسافران در روزهای پایانی نوروز
وی با تأکید بر اهمیت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در روزهای پایانی تعطیلات نوروز گفت: با پایان ماه رمضان و آغاز موج بازگشت مسافران، خستگی و عجله می‌تواند عامل بروز حوادث ناگوار باشد. از هم‌وطنان تقاضا داریم با استراحت کافی و رعایت سرعت مجاز، ایمنی سفر خود و دیگران را تضمین کنند. امیدواریم این ایام باقی‌مانده با کمترین حادثه و تلفات سپری شود.
مطالعه بیشتر: موج دوم سفرهای نوروزی نیازمند هوشیاری رانندگان است

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/710527/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رهبر انقلاب روز رأی‌گیری برای جمهوری اسلامی در کدام شهر بودند؟

پرسپولیس؛رابین‌هود لیگ بیست و چهار!

رفسنجان نگینی در دل کویر

طنین دلنواز تولد بیش از 1400 نوزاد در استان کرمان

نوجوانی که با آسمانی شدنش، جان سه نفر را نجات داد

آخرین آمار مصدومان اتوبوس کرمان

ورود بازرسی به معطلی در تعویض پلاک کرمان

استاندار کرمان:خطای انسانی و تخلف شرکت مسافربری عامل حادثه اتوبوس

شایعه بازگشت علیرضا منصوریان به لیگ برتر

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

آخزین وضعیت ترافیکی گیلان/ ترافیک در محور رشت-رودبار سنگین و پرحجم است

موزیک ویدئوی A Thousand Years از گروه لایرس کلاسیک

پوسایدون؛ کابوس جدید سواحل آمریکا؟!

ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی گام‌های طبیعی‌تر برمی‌دارند

صدای این ماهی کوچک به بلندی صدای هواپیما است!

جشنواره پنجم جهادگران استان کرمان برگزار می‌شود

پرسپولیس و مس رفسنجان؛ آخرین قربانیان سامانه نقل و انتقالات فیفا + عکس

افزایش جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس در کرمان به 15 نفر | وضعیت مصدومان واژگونی اتوبوس کرمان

آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | سهم تقصیر راننده و شرکت تعاونی در فاجعه کرمان اعلام شد

اجرای قطعه «عید آمد و عید آمد» از حسن فداییان

ویدئوی جدید از خوانندگی رحمان و رحیم پایتخت

«ماندن در قدرت»؛ رویای تازه ترامپ

غرویان: برخی مسئولان به اندیشه‌های انجمن حجتیه تمایل دارند

عبور از تحریم‌ها/دستگاه میکرو سی‌تی‌اسکن به دست پژوهشگر ایرانی ساخته شد

رازگشایی از یک پاپیروس باستانی/ سندی از معجزات حضرت عیسی (ع)

دلیل غیبت پورموسوی در تمرین مس رفسنجان چه بود؟

دلیل غیبت پورموسوی در تمرین مس رفسنجان مشخص شد

دستور اکید وزیر راه برای برخورد با متخلفان حادثه کرمان

دلیل غیبت پورموسوی در تمرین مس رفسنجان

برخورد قانونی با هرگونه تخلف یا قصور حادثه واژگونی اتوبوس در محور کرمان- راور

توصیه‌های مدیرکل منابع طبیعی کرمان برای سیزده بدر

پیام سرپرست آموزش و پرورش استان کرمان به مناسبت روز جهانی آگاه سازی اتیسم

تداوم صدرنشینی سینر با وجود محرومیت

گواردیولا: هالند را پنج تا هفت هفته نداریم

برگزاری دیدار پرسپولیس - استقلال خوزستان فقط با حضور بانوان

اینزاگی: طارمی بدشانسی آورد و مصدوم شد

بازیکن سابق موناکو سپاهانی شد؛ مهاجم خروس ها در اصفهان

آهنگ «دلبر خوش مهارت» با صدای فرزاد فرخ

نماهنگی زیبا از قطعه «پرواز قوها» با صدای علیرضا قربانی

گرگیجه ترامپ در مقابل ایران

پایان سلطه صهیونیست‌ها بر هالیوود؛ سکوت دیگر کافی است!

طلوع هم‌زمان 2 خورشید

تحقیق جدید ناسا از اثرات نگران‌کننده فضا بر استخوان‌ موش‌ها خبر می‌دهد

آهنگ احساسی «ما دو نفر» با صدای حامد برادران

اعتراضات پس از دستگیری رقیب اردوغان شعله‌ور شد

سفیدبازی منافقین

جمهوری اسلامی هیمنه غرب و شرق عالم را در هم کوبید

چرا زنان در برابر استرس‌های فضایی مقاوم‌ترند؟

شرکت تعاونی و راننده مقصر در حادثه واژگونی اتوبوس مسافری کرمان

اعلام نتایج کارشناسی حادثه واژگونی اتوبوس در جاده کرمان به راور