تماس تلفنی معاون اول رئیس جمهور با استاندار کرمان
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - در پی حادثه ناگوار واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافربری در کیلومتر 75 محور «کرمان - راور» که منجر به جانباختن و مصدومیت تعدادی از هموطنان شد، معاون اول رئیسجمهور در تماس تلفنی با استاندار کرمان ،پیگیر آخرین وضعیت مصدومان و روند امدادرسانی شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان شامگاه دهم فروردین 1404در پی حادثه ناگوار واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافربری در کیلومتر 75 محور «کرمان - راور» که منجر به جانباختن و مصدومیت تعدادی از هموطنان شد، معاون اول رئیسجمهور در تماس تلفنی با محمدعلی طالبی، استاندار کرمان، ضمن ابراز تاسف از وقوع این حادثه، و تسلیت به خانواده جانباختگان، پیگیر آخرین وضعیت مصدومان و روند امدادرسانی شد.
معاون اول رئیسجمهور در این تماس تلفنی، ضمن تاکید بر بسیج تمامی امکانات استان برای تسریع در روند درمان مصدومان، دستورات لازم را به استاندار کرمان جهت بررسی دقیق علت وقوع حادثه و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای جلوگیری از تکرار حوادث مشابه صادر کرد.
استاندار کرمان نیز در این تماس، ضمن ارائه گزارشی از جزئیات حادثه و اقدامات انجام شده، اطمینان داد که تمامی تلاشها برای ارائه خدمات مطلوب به مصدومان و بررسی ابعاد مختلف این حادثه به کار گرفته خواهد شد.
-
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰:۵۵
-
۸ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/710381/