115 مصدوم در کرمان راهی بیمارستان شدند
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - ـ بنا به اعلام مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی کرمان در طرح سلامت نوروزی روز پنجشنبه هفتم فروردین، بیماران غیر تصادفی انتقال یافته توسط اورژانس نیز 206 نفر، مصدومان تصادفی درمان شده در محل حادثه 43 نفر و بیماران غیرتصادفی درمان شده در محل 205 نفر بودهاند.
بنا بر این گزارش در همین مدت 40 مورد بازدید از بیمارستانها، مراکز بهداشتی و درمانی و پایگاههای اورژانس پیش بیمارستانی انجام شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
همچنین تعداد کل مراجعان به اورژانس بیمارستانهای استان 10 هزار و 584 نفر، بیماران سرپایی اورژانس بیمارستانها هشت هزار و 99 نفر و تعداد بیماران بستری شده در اورژانس بیمارستانها یک هزار و 485 نفر اعلام شد.
طی روز گذشته، بیماران منتقل شده به بخشهای ویژه در بیمارستانهای استان 113 نفر و بیماران منتقل شده از اورژانس به بخشهای عادی 439 نفر، شمار موالید 102 مورد، عملهای جراحی اورژانسی 161 مورد، عملهای جراحی غیر اورژانس 129 مورد و اعزامهای بین بیمارستانی 41 مورد گزارش شده است.
همچنین در یک هزار و 447 مورد بازدید بهداشتی از اماکن استان کرمان 590 کیلو مواد غذایی فاسد جمعآوری و 2 مرکز متخلف نیز تعطیل شد.
منبع: مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی کرمان
-
جمعه ۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲:۵۴
-
۱۳ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/709480/