کرمان رصد

آخرين مطالب

صدای شهدای حادثه تروریستی کرمان باید به گوش جهانیان برسد + فیلم اجتماعي

صدای شهدای حادثه تروریستی کرمان باید به گوش جهانیان برسد + فیلم
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - حسین سلطانی‌نژاد عضو خانواده هشت شهید حادثه تروریستی کرمان با قرائت بیانیه در نشست جنبی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو سوئیس، خواستار اقدام سازمان ملل برای محکوم کردن این اتفاق شد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، متن بیانیه قرائت شده توسط حسین سلطانی‌نژاد که هشت تن از اعضای خانواده خود را در حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان از دست داد، به شرح زیر است:
«به نام خدا، خانم‌ها و آقایان، از حضور شما در این نشست سپاسگزارم.
امروز، من در برابر شما به عنوان یک پدر، همسر، برادر و دایی که در سوگ عزیزانش نشسته است، ایستاده‌ام و نام من حسین سلطانی‌نژاد است و از طرف خانواده‌های هشت شهیدی که جان خود را در حمله تروریستی وحشیانه در گلزار شهدای کرمان از دست دادند، سخن می‌گویم. پسرم، امیرعلی، از شاهدان عینی این حادثه بود. او دچار جراحات شدید شد و شش عمل جراحی سنگین روی سر، پاها و شکمش انجام شد، او همچنین شاهد قتل مادر، خواهر و تمام بستگان نزدیکمان بود. این وقایع دردناک، تأثیری عمیق بر او گذاشته است، هم از نظر روحی و هم اجتماعی—زخم‌هایی که به این زودی‌ها التیام نخواهند یافت.
اکنون، من یک بازمانده‌ام؛ با پسر مجروحم و باری غیرقابل تحمل از اندوه و غم. این اوج بی‌عدالتی و قساوتی است که بر خانواده من و تمام قربانیان حمله تروریستی 2024 کرمان تحمیل شده است.
در میان قربانیان، دخترم مریم، همسرم نغمه گلزاری، خواهرانم سمیه و فاطمه، و خواهرزاده‌های خردسالم مهدی، محمد امین، فاطمه زهرا، و ریحانه سلطانی‌نژاد نیز بودند، همان دختر کوچک با کاپشن صورتی و گوشواره‌های قلبی که لبخند معصومانه‌اش اکنون به خاطره‌ای دردناک تبدیل شده است.
این پنجاه و هشتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل فرصتی را فراهم می‌کند تا اطمینان حاصل شود که رنج آنها فراموش نمی‌شود. صدای آنها که در لحظه آن انفجار وحشیانه خاموش شد - اکنون باید به گوش جهانیان برسد.
جنایتی علیه بشریت
این حمله، تنها یک تراژدی شخصی نبود، بلکه یک جنایت علیه بشریت بود، نقضی بی‌رحمانه از حقوق اساسی بشر. این نه تنها حمله‌ای به جان بی‌گناهان، بلکه حمله‌ای به اصولی بود که این شورا موظف به دفاع از آنهاست حق زندگی، کرامت و امنیت.
تروریسم کور است. بین زن و مرد، کودک و بزرگسال تمایزی قائل نیست. بدون دلیل و انسانیت ضربه می‌زند و نه‌تنها ویرانی به جا می‌گذارد، بلکه زخم‌هایی همیشگی بر قلب بازماندگان وارد می‌کند. تأثیر این جنایت فراتر از خانواده‌های ماست، این زخمی است بر وجدان جامعه بین‌المللی.
عدالت، نه انتقام
ما اینجا نیامده‌ایم که انتقام بخواهیم. ما حقیقت می‌خواهیم. ما عدالت می‌خواهیم. خانواده‌های ما حق دارند بدانند: چه کسانی مسئول این جنایت هستند؟ چرا این تراژدی رخ داد؟ چه اقداماتی برای پاسخگویی عاملان در حال انجام است؟ عدالت، تنها به معنای مجازات مجرمان نیست، بلکه به معنای جلوگیری از فجایع آینده است. آیا سازمان ملل می‌تواند در برابر تداوم تروریسم و کشتار بی‌گناهان سکوت کند؟
مسئولیت سازمان ملل
منشور سازمان ملل و معاهدات حقوق بشری بر وظیفه جامعه بین‌المللی در حفاظت از جان بی‌گناهان تأکید دارند. ما می‌پرسیم: چه سازوکارهایی برای حمایت از قربانیان تروریسم و خانواده‌هایشان وجود دارد؟ سازمان ملل چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار چنین فجایعی انجام خواهد داد؟
آیا شورای حقوق بشر گام‌های ملموسی برای مقابله با تروریسم برخواهد داشت؟ قربانیان تروریسم نباید فقط به اعداد در گزارش‌ها تبدیل شوند. آنها انسان‌هایی واقعی بودند، با امیدها، رؤیاها و خانواده‌هایی که آنها را دوست داشتند. زندگی آنها ارزش داشت. مرگ آنها مستلزم پاسخگویی است.
درخواست برای اقدام
ما از شورای حقوق بشر می‌خواهیم که: 1. حمله کرمان را به عنوان یک جنایت علیه بشریت به رسمیت بشناسد و آن را به شدیدترین شکل محکوم کند. 2. تحقیقات بین‌المللی برای شناسایی و محاکمه عاملان این جنایت آغاز کند. 3. سازوکارهای حمایتی قوی‌تری برای قربانیان و خانواده‌های تروریسم ایجاد کند. 4. اطمینان حاصل کند که عدالت به تأخیر نیفتد، نادیده گرفته نشود، یا قربانی مصلحت‌های سیاسی نشود.
تروریسم هیچ توجیهی ندارد. این حمله‌ای علیه تمام بشریت است. امروز، ما از سازمان ملل یک سوال ساده داریم: آیا اقدام خواهید کرد یا اجازه می‌دهید این تراژدی فقط به یک آمار فراموش‌شده دیگر تبدیل شود؟
به نمایندگی از خانواده‌ام، و به نمایندگی از هر قربانی‌ای که جانش را به خاطر ترور از دست داده است، از شما می‌خواهم که گوش دهید عمل کنید تا دیگر هیچ خانواده‌ای مانند ما رنج نکشد. عدالت برای شهدای کرمان. عدالت برای همه قربانیان تروریسم. متشکرم.»
کد خبر 852248

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/709006/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نوستالژی ترین موسیقی های متن کارتون های دهه 60 و 70

جوانه‌ در کویر؛ اجرای بهارانه‌ی مصطفی جلالی‌پور و گروه موسیقی قمر در مزینان

باب خطرناکی که ترامپ آن را می‌گشاید؛ جهان در آستانه یک عصر شرارت دیگر؟!

دست خالی رسانه‌های مرجع در برابر معاویه‌سازی سعودی‌ها

حقایقی که حمله اسراییل به ضاحیه برای لبنان روشن می‌کند

«نانو حباب» چگونه تولید محصولات کشاورزی و آبزی‌پروری را افزایش می‌دهد

هشدار دادستان زرند به عوامل ناامنی در این شهرستان

هواشناسی کرمان طی 24 ساعت آینده اعلام شد | پیش بینی وضعیت آب و هوا کرمان فردا یکشنبه 10 فروردین ماه 1404 | آب و هوای کرمان

هشدار دادستان زرند به عوامل ناامنیِ این شهرستان

پیش بینی آب و هوای کرمان فردا یکشنبه 10 فروردین 1404

صید بزرگ عطایی به دادش رسید

شهرداری ارومیه – فولاد سیرجان؛ جدال بی‌تماشاگر پس از حواشی داغ

147 مصدوم در کرمان راهی بیمارستان شدند

نیمه‌نهایی لیگ برتر والیبال| بازی دوم شهرداری ارومیه و فولاد سیرجان بدون تماشاگر شد

استفاده 30 میلیارد تومان طرح کالابرگ الکترونیک در کرمان

انهدام باند 3 نفره سارقان موتور سیکلت در زرند

361 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان انتقال یافتند

صعود پاکدامن و حذف فتوحی در جام جهانی مجارستان

موزیک ویدئوی سینمایی “پرواز قـوهـا” با صدای علیرضا قربانی

فقه‌القرآن حکومتی؛ روایتی جدید از فقه و حکومت در اندیشه اسلامی

فطرت ، دین و عقل در برابر اندیشه‌های متحجرانه و رفتارهای افراطی

این زنان عصبانیتشان را سر جنین خالی می‌کنند

10 کشته و مصدوم در حوادث رانندگیِ رفسنجان

پای انیمه جدید چت جی‌پی‌تی به فوتبال ایران باز شد

نمایش درخشان حتی با انگشت شکسته!

شکست شهرداری ارومیه در گام نخست نیمه‌نهایی لیگ برتر والیبال

پیش‌بینی وضعیت هوای کرمان در هفته دوم فروردین

طلا در انتظار والی‌زاده

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین فدراسیون قایقرانی ایران و ترکستان قزاقستان

نماهنگ حنیف طاهری برای یمن و روز قدس منتشر شد

خطرات گردوغبار سمی مریخ در کمین فضانوردان

ضرورت استفاده از خیرین و مردم در ایجاد اشتغال

کاخ ساسانیان در سلطه معتادان؛ در بنایی که اردشیر بابکان ساخت دام چرا می‌کند/ عکس

210 میلیارد ریال برای نوسازی بافت فرسوده خراسان شمالی اختصاص یافت

قول معاون اول رئیس‌جمهور برای پیگیری مطالبات کیش؛ نوید تحولات در سه ماه آینده

دو حادثه رانندگی در رفسنجان، 3 کشته و 7 مصدوم بر جا گذاشت

حذف تیم ملی بسکتبال 3 نفره مردان از کاپ آسیا

حضور وزیر ورزش در کمپ تیم‌های ملی کشتی

هنرجو نایب رئیس رولبال آسیا شد

ترانه فارسی اد شیرن به نام «عزیزم»/ به این آهنگ افتخار می‌کنم

«ایکس» توسط شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک خریداری شد

حضور پرشور جامعه معظم ایثارگری استان اردبیل در راهپیمایی روز جهانی قدس

هشدار بازرس کل قضایی استان کرمان به شرکت ملی مس برای پایان 30 ساله تضییع بیت‌المال در 15 هکتار زمین/توصیه نمی‌کنیم، اتمام حجت می‌کنیم

«دره انار گتوند» پناهگاهی خنک در قلب گرمای خوزستان

کاخ ساسانیان در سلطه معتادان/ حال بلادشاپور خوش نیست+تصاویر

اردوهای مطالعاتی نوروزی نقش کلیدی در ارتقای آمادگی تحصیلی دانش آموزان دارد/ ارتقای کیفیت فعالیت های آموزشی و پرورشی، راهبرد اصلی آموزش وپرورش است

آموزش و پرورش مهمترین و تخصصی ترین دستگاه های فرهنگی کشور است

پذیرش و اسکان 44 هزار و 480 نفر در مراکز اسکان نوروزی آموزش و پرورش استان کرمان تا روز جمعه 8 فروردین 1404

تغییر زمان مسابقات قهرمانی جهان ووشو

برتری مقتدرانه والی‌زاده در مبارزه اول