کرمان رصد

آخرين مطالب

کیش ران؛ سفیر معرفی ظرفیت های ورزشی کیش به جهان منطقه آزاد کیش

کیش ران؛ سفیر معرفی ظرفیت های ورزشی کیش به جهان
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - اولین مسابقه ملی و بین‌المللی دو شهری ایران- جزیره کیش، اردیبهشت 1404 در جزیره کیش برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این مراسم که با حضور سرپرست شرکت عمران، آب وخدمات کیش، رییس فدراسیون همگانی، سرپرست معاونت ورزش شرکت عمران،آب و خدمات و رییس هیئت همگانی کیش برگزار شد احمد جمشیدی با بیان اینکه برگزاری رویداد ملی وبین المللی دو شهری با شعار "می‌دویم برای باهم بودن" اقدام ارزشمندی در توسعه گردشگری ورزشی برای جزیره کیش است گفت: یکی از مزیت های مهم ورزش های همگانی نداشتن محدودیت سن است که کمک می کند انگیزه ورزش در بین خانوادها و همه سنین افزایش یابد و رشته های همگانی به دلیل اینکه دامنه سنی خاصی ندارند شرایط مطلوبی برای ورزش همه اعضای خانواده ها به ویژه درجزیره کیش فراهم کرده اند.
سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات کیش با تقدیر از تلاش های هیئت همگانی جزیره دربرگزاری مستمر رویدادهای ورزشی افزود: باید تلاش کنیم خروجی این ورزش با زندگی روزانه مردم عجین شود و با افزایش نشاط وشادابی عمومی، تبدیل ورزش به فرهنگ، به عنوان هدف اصلی در برنامه ریزیها مدنظر قرار گیرد .
توسعه اقتصاد ورزشی دستاورد برگزاری مسابقه ملی و بین المللی دو شهری کیش
رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی کشور نیز دراین نشست با تقدیر از رویکرد وحمایت های خوب مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: ساختن حال خوب برای مردم جامعه نیازمند تلاش دست اندرکاران حوزه ورزش است و توسعه یافتگی ورزش همگانی، توسعه گردشگری را نیز به همراه دارد.
خلیلی با اشاره به عملکرد خوب هیئت همگانی کیش افزود: جزیره کیش درحوزه همگانی درسطح استانهای بزرگ کشور فعالیت می کند که بیانگر تلاش های هیئت همگانی وحمایت های مسئولان ورزشی این منطقه آزاد کشور است.
وی در خصوص برگزاری مسابقه دو شهری گفت: کشورهایی که درزمینه توسعه اقتصاد ورزشی برنامه ریزی دارند با برگزاری این گونه رویدادها نسبت به جذب درآمد ورزشی اقدام می کنند جزیره کیش نیز ظرفیت های خوبی برای برگزاری رویدادهای بزرگ ورزشی وجذب گردشگر ورزشی دارد.
خلیلی از اخذ مجوزهای داخلی وشورای برون مرزی درخصوص برگزاری اولین دوره مسابقه ملی وبین المللی دو شهری خبرداد و اظهار داشت: شعار " ما می دویم برای باهم بودن" انتخاب مناسبی برای این رویداد است که در 4 بخش استقامتی، سرعت، خانواده وکودکان برگزار می شود.
کیش ران؛ رویدادی برای حال خوب مردم درسایه ورزش وهمدلی
سرپرست معاونت ورزش و تفریحات سالم شرکت عمران، آب وخدمات کیش دراین نشست، هیئت همگانی را بازوی توانمند ورزش کیش عنوان کرد و افزود: تلاش های این هیئت در ارتقاء حال خوب مردم کیش قابل مشاهده است.
فرزاد رادبوی تصریح کرد: رشته‌ی دو شهری به تازگی شکل گرفته و اولین رویداد این کمیته، همزمان با هفته خلیج‌فارس در سطح بین‌المللی در جزیره کیش برگزار می شود.
وی ابراز امیدواری کرد: با برگزاری کیش ران، در سایه یک رویداد ورزشی جمعی، حال خوب برای مردم رقم بخورد .
ورزش همگانی، سفیر معرفی کیش به جهان
رئیس هیئت ورزش‌های همگانی منطقه آزاد کیش نیز دراین نشست گفت: رشته‌های قهرمانی فعالانه درجزیره کیش در حال تلاش هستند اما رویکرد اصلی هیئت همگانی، خانواده‌ها و ایجاد حال خوب برای آنان است تا بتوانند لحظاتی را هرچند کوتاه، در کنار هم به شادی سپری کنند.
عباس کاوسی با تاکید بر اهمیت ایجاد انگیزه برای ورزشکاران حوزه‌ی همگانی اظهار داشت: مجموعه ورزش همگانی با برگزاری این رویداد تلاش دارد نظر کشورها و ورزشکاران جهان را به ظرفیت های خوب جزیره کیش جلب کند.
وی افزود: با الگو برداری از رویدادهای ورزشی موفق و بومی سازی این رویدادها به گونه ای برنامه ریزی کرده ایم که تمام اعضای خانواده بتوانند دراین مسابقه شرکت کنند وفراگیری این رویداد درسطح همه افراد جامعه باشد.
کاوسی در پایان درخصوص طراحی لوگوی این مسابقه با بهره گیری از تصویر لاک پشت پوزه عقابی گفت: حفاظت از محیط زیست جزیره کیش یکی از محورهای عملکردی هیئت همگانی است و با هدف معرفی جاذبه های طبیعی کیش و مراقبت از زیست بوم این منطقه آزاد کشور در طراحی لوگوی این مسابقه از تصویر این گونه درحال انقراض برای ایجاد توجه و افزایش حساسیت عمومی نسبت به حفظ محیط زیست جزیره کیش استفاده کردیم.
گفتنی است درپایان این مراسم و پس از پاسخگویی به سوالات خبرنگاران، از پوستر" اولین مسابقه ملی و بین‌المللی دو شهری ایران- جزیره کیش" رونمایی شد.
شایان ذکر است این مسابقه 12 اردیبهشت در مسافت های 20 ، 10، 5 کیلومتر خانواده و 500 متر کودکان برگزار می شود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/701684/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استفاده ردبول از هوش مصنوعی در اعتراضات فرمول یک

موزیک ویدئوی شاد و عیدانه ایوان بند را تماشا کنید

قابلیت «پژوهش عمیق» هوش مصنوعی گوگل در دسترس همگان قرار گرفت

261 زندانی جرایم غیرعمد استان کرمان در انتظار آزادی

اولین بازیکن تاریخ NBA با 4 هزار پرتاب 3 امتیازی!

مربی مشهور والیبال از سمت خود کناره‌گیری کرد

تیم ملی والیبال برفی ایران در تور جهانی ارزروم فینالیست شد

افشاگری طارمی از دلیل عملکرد ضعیفش در اینتر

ورود ناگهانی پرسپولیس به خانه استقلال و نکونام!

پوستر فدراسیون در فاصله پنج روز تا بازی مهم

آواز شادِ «جناب خان» که تماشاگران را به وجد آورد

روزنامه نگار آمریکایی: ترامپ همان‌ کسی است که آمریکا را نابود می‌کند

128 قمر به زحل اضافه شد!

توجه جامعه به فرهنگ ایثار و شهادت تسکینِ درد فراغ خانواده‌های شهدا

ساعت کاری دفاتر پستیِ کرمان افزایش یافت

انتصاب سرپرست دانشگاه پیام نور واحد بردسیر

برگزاری مناظرات دانشجویی در استان کرمان

سفری دیدنی به فرهنگ و زیبایی‌های جنوب شرق ایران با «نوروزشو»

هومن، ستاره سرنوشت‌ساز نبردهای ته جدولی

آغاز کاهش دما و پایان بارش‌ها در کرمان

شکسته شدن یک رکورد ملی در مسابقات دوومیدانی جام رمضان

نگرانی امنیتی از اجرای قانون حجاب چیست؟

نقره داغ شدن سارق چوب درختان پسته در زرند

سارقی که با حکم سنگین دستگاه قضایی زرند نقره داغ شد

ستاره غیرمنتظره این روزهای تیم عطایی

امیر خلیفه اصل: هفته پیش یک جلسه تمرین نکردیم اما مشکلات مالی برطرف خواهد شد

آزادی یک زندانی محکوم به قصاص پس از 13 سال در زرند

سارق چوب پسته در زرند به 45 ماه حبس و تبعید محکوم شد

مدعیان طلای 97 کیلوگرم آسیا؛ رقابت یک سامورایی ایرانی با آزادکار روسی

نماهنگ «خونه» با صدای مانی رهنما

کلید بهبود عملکرد سلول‌های خورشیدی آلی، چاپ لایه‌های نانومتری است

بزرگ‌ترین خانه خشتی جهان در رفسنجان، نگین انگشتر گردشگری

مناسبت روز/ جمعه، 24 اسفندماه

برنامه بازیهای یک چهارم نهایی لیگ اروپا و لیگ کنفرانس

توصیف ایتالیایی ها از طارمی

سهمیه ایران در آسیا صفر شد!

اجرای آهنگ «عزیز جون» از حامد فقیهی

آتش زدن تسلا در آمریکا؛ ماجرا چیست؟

پرسپولیس در اندیشه صدرنشینی موقت؛ پورموسوی به تیم سابق رسید

به‌روزرسانی یکی از مشهورترین پایگاه‌های اطلاعات زیستی

برگزاری آیین گلباران گلزار شهدا در اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

تمرین شادی تیموری برای گل به آبی‌ها (عکس)

آواز نوروزی استاد شجریان/ «ز کوی یار می آید نسیم باد نوروزی»

تاثیر کیفیت خواب بر شکل‌گیری توهم توطئه

26 اسفند؛ آغاز فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر بوکس

حریفان نمایندگان کاراته ایران در لیگ جهانی چین مشخص شدند

امضای تفاهم نامه مشترک برای مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس

امضای تفاهم‌نامه مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس کرمان

خلیفه‌اصل: کاملا آماده بازی با مس رفسنجان هستیم

نامه استاندار کرمان به رئیس‌جمهور درباره صندوق بازنشستگی مس